Café Croissant'en


Ønsker du en lækker sandwich i midten af Københavns indre by? Så kan du finde netop dette hos den franske Café Croissant’en på adressen Frederiksborggade 3. Denne café har i mere end 34 været på denne placeret, hvor de har langet lækre sandwich over disken til mange mennesker gennem årene. Her laver de både lækre sandwiches og croissanter. 

Når du ankommer hos Café Croissant’en bliver du mødt af et yderst imødekommende personale, som har en venlige tone og hyggelig atmosfære, som gør, at du har lyst til at komme tilbage hertil.

Dejen til croissanterne er lavet af dej direkte fra Frankrig, som de eneste i Danmark, og her hæver denne speciallavet dej i et indrettet hæveskab i 3,5 time inden den bliver lagt i ovnen, hvilket gør kvaliteten er yderst god. Råvarene der anvendes her er altid friske, og de køber også mange økologiske ingredienser.

Her i caféen finder du et stort udvalg af forskellige sandwiches. De har nemlig hele 11 forskellige sandwiches, som du kan vælge i. Disse bliver serveret med økologiske fuldkornsboller, franske baguettes samt i foccacia. Du kan både få sandwiches med kylling og bacon, tunsalat, røget laks, flæskesteg og meget mere, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Udover de lækre sandwiches og croissanter finder du også tærter og noget til den søde tand. Derudover kan du nyde din mad sammen med en lækker friskpresset appelsinjuice eller en lækker kaffe. Til din søde tand findes der eksempelvis en lækker mazarinkage eller mini cheesecakes, som du helt sikkert også skal prøve.

Når du sidder her og nyder din mad og drikkevare, har du her udsigt til Rosenborg Slot samt gågadens liv. Om sommeren kan du rigtigt sidde her ved fortorvscaféen og nyde det dejlige vejr og livet på strøget. Caféen er både oplagt til beboere samt turister i København, som har brug for et sted at koble af, få en bid mad og nyde de dejlige omgivelser.

Maden fra Café Croissant’en kan både nydes i caféen, men fungerer også perfekt som take-away når du er på farten, eller blot ønsker at nyde din mad derhjemme. Du kan bestille direkte via deres hjemmeside, hvilket gør det yderst nemt og bekvemt.

Ønsker du at få en lækker sandwich eller croissant fra Café Croissant’en, så tag et smut forbi nede i caféen eller bestil online. Du er sikker for at få en lækker sandwich leveret, og hvis du spiser den ved selve caféen bliver du modtaget af god service i hyggelige omgivelser.
Adresse

Frederiksborggade 3, 1360 København K


Kontakt info

Telefon: 33 13 30 28
Mail: info@croissanten.dk


Åbningstider

Mandag: 07:00 - 17:30
Tirsdag: 07:00 - 17:30
Onsdag: 07:00 - 17:30
Torsdag: 07:00 - 17:30
Fredag: 07:00 - 17:30
Lørdag: 07:00 - 17:30


Website

www.cafecroissanten.dk