Café Castro


Søger du en hyggelige café i København, hvor du har rig mulighed for at sidde udenfor og nyde vejret og udsigten, men også med rigelig af plads indenfor? Så kan du med fordel besøge Café Castro, som er en af Københavns største caféer. Her er der plads til hele 100 mennesker indendørs og med plads til hele 300 mennesker udendørs. Med disse mange pladser er der rig mulighed for at du kan mødes her med dine studiekammerater og nyde et godt måltid mad, en god kaffe eller måske en drink. 

Café Castro i København finder du beliggende i hjertet af Nørrebro på adressen Nørrebrogade 209. Dette er foran Nørrebrohallen og tæt på Jagtvej, og derfor er der rig mulighed for at komme et smut her forbi, idet beliggenheden er så central.


Caféen er indrettet med spændende forskellige rekvisitter og maleri fra Cuba, hvilket helt sikkert skaber en særlig form for atmosfære, som helt sikkert er værd at opleve. Denne spændende indretning er med til at skabe en hyggelig stemning i caféen.

Hos Café Castro har du rig mulighed for at både spise brunch, frokost, aftensmad samt få en masse lækre drikkevarer såsom en god kop kaffe eller en drink. Til morgenmad kan du vælge imellem brunch buffet og en brunch tallerken. Deres brunch buffet er helt sikkert et besøg værd, da deres store brunch buffet har et stort udvalg, så du får en fantastisk brunch oplevelse. Det er helt sikkert værd at besøge deres stemningsfulde café og smage deres brunch, som de selv kalder for den bedste brunch buffet i København. De anbefaler derfor, at man reserverer bord, idet deres brunch er yderst anerkendt og folk kommer langvejs fra for at spise.

På menukortet til frokost og aftensmad finder man et kæmpe udvalg af forskellige retter. Du kan blandt andet få omeletter, forskellige forretter, sandwiches, salater, asiatiske retter, mexicanske retter, pastaretter, burger menuer, steaks og desserter. Dette kæmpe udvalg gør det umuligt for dig ikke at finde noget, som falder i din smag. Hvis du skal ud og spise med en kræsen ven, så er Café Castro helt sikkert et oplagt sted for jer, idet du finder noget til ENHVER, hvad end du spiser vegetarisk, ønsker en god bøf, gerne vil have en burger eller noget helt fjerde. Hvis du blot ønsker noget småt, kan du eksempelvis få en lille snack til dine drikkevarer. Af drikkevarer kan du eksempelvis finde et kæmpe udvalg af varme drikke såsom filter kaffe, te, espresso, kaffe latte, varm kakao og af kolde drikke finder du eksempelvis sodavand, juice, smoothies og iskaffe. Dette store udvalg gør det nemt for dig at tage dine studiekammerater under armen til enten en kaffe til jeres studiemøde eller til en omgang lækker brunch.

Lyder dette som noget for dig? Så kan du med fordel besøge Café Castro i hjertet af Nørrebro i København.
Adresse

Nørrebrogade 209
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 35 85 35 85
Email: post@cafecastro.dk


Åbningstider

Tjek hjemmesiden for åbningstider her.


Website

http://cafecastro.dk/