Café Bridge


Vågner du af og til med en trang til en overdådig lækker morgenmad og en dertilhørende uforglemmelig kaffe? Så fortvivl ej. På Østerbrogade 151 i København finder du nemlig Café Bridge i København, som er en morgenmadscafé, der serverer retter af økologiske gode råvarer med et twist af Marokko. 

Når du besøger Café Bridge, får du lækker morgenmad og delikate desserter, der er lavet fra bunden med helt friske og økologiske råvarer. Maden bliver lavet med kærlighed, og det kan absolut smages i den velsmagende og veltilberedte mad.  

Hos Café Bridge vil du opleve et sted, hvor omgivelserne er hyggelige, og hvor du kan nyde din lækre morgenmad og kaffe i afslappende rammer. Når du spiser på caféen, er du sikret en fantastisk madoplevelse. På Café Bridge ved de, at smag er individuel, og derfor er det muligt for dig som gæst at kreere din egen unikke brunchtallerken ud fra de mange små retter, der er at finde på det indbydende menukort.  

Det enkle menukort indeholder nøje udvalgte retter, der er baseret på økologiske råvarer af høj kvalitet. De kvalitetsrige og friske råvarer vil uden tvivl være kræs for dine smagsløg. Retterne er lavet med et twist af Marokko. På menukortet finder du lækre brunchretter som bl.a. hjemmelavet falafel med persille og tahindressing, avocado med chiliolie, ristede mandler og sesam, marrokansk krydret Merguez pølse, krydret kyllingepølse, hjemmelavet laksesalat, økologisk røræg med smørstegte svampe, diverse oste, belgisk vaffel med vaniljecreme og mange andre fristende retter. Til de mange overdådige retter kan du nyde en velsmagende kaffe i flere afskygninger.  

Deres ca. 1800 likes på Facebook vidner også om, at Café Bridge helt sikkert er et besøg værd. Så næste gang du vågner med en trang til at fylde maven med en lækker brunch, skal du helt sikkert besøge Café Bridge. På Café Bridge vil din trang til lækker morgenmad helt sikkert blive stillet, og du vil ikke fortryde dit valg!  
Adresse

Østerbrogade 151
2100 København


Kontakt info

Telefon: 35 38 21 00
E-mail: info@cafeoest.dk 


Åbningstider

Alle dage: 09.00 - 16.00


Website

Café Bridge's website