Café Bopa


Café Bopa i København er hyggelig café med beliggenhed på Løgstørgade 8. Helt konkret ligger caféen på Østerbro, og er faktisk også en af de mest besøgte caféer i området. 

Midt på Bopa Plads finder du Café Bopa! Overordnet er caféen fransk inspireret, og er uden tvivl en café, hvor du kan få tiden til at gå. Området er rigtig hyggeligt, og når det danske vejr viser sig fra sin gode side, kan du nyde solen fra gårdhaven. Vi forestiller os, caféen skaber nogle oplagte rammer for, at du kan nyde en lækker frokost i selskab med en, du holder af.

Udvalget på menukortet er temmelig stort, og du kan finde hele kortet på caféens hjemmeside. Det samme gælder for udvalget af drikkevarer. Derfor vil der med stor sandsynlighed også være noget at finde for enhver smag. Priserne i caféen vil vi betegne som rimelige. Vi gør desuden opmærksomme på, at Café Bopa om aftenen forvandler sig til et festligt sted med forskellige DJ’s og livemusik. Her kan du altså også komme om aftenen og nyde en kold øl, drink eller hvad du måtte have lyst til. 

Café Bopa har også en profil på Instagram, som du kan følge med i. Her bliver der løbende postet billeder af den lækre mad, det venlige personale og meget andet.

Hvis du vil vide lidt mere om caféen, kan du også tjekke Café Bopa ud på Facebook. Her opdaterer caféen jævnligt med seneste nyt, kommende arrangementer i caféen og lignende. 

Hvis du er på efter en hyggelig café på Østerbro, så kan vi anbefale at kigge lidt nærmere på Café Boba. Her er der god mad til rimelige priser, og den pæne indretning skaber nogle gode rammer for en hyggeligt cafébesøg i selskab med en studieveninde, søster, kæreste eller en anden, du holder af. 
Adresse

Løgstørgade 8
2100 København Ø


Kontakt info

Telefon: 35 43 05 66
E-mail: info@cafebopa.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 00.00
Fredag: 09.00 - 03.00
Lørda: 10.00 - 03.00
Søndag: 10.00 - 23.00


Website

Café Bopa's website