Café Bjerget


Café Bjerget er beliggende på toppen af Bispebjerg bakke, helt præcist på Bispebjerg Torv 8 i København, og her er du altid velkommen til at komme forbi og få stillet både den lille eller den store sult. I cafeen er der mulighed for at koble helt fra og slappe af i deres hyggelige cafe, hvor der er valgt at fokuseres hovedsageligt på frokost, men hvor der om fredagen også er åbent til senere på aftenen.

Stemningen i cafeen er hyggelig og romantisk, og der bliver serveret et lækkert udvalg af smørrebrød, lune sandwich og dejlige varme retter. Hvad end du er til hjemmelavet sild, laks, rødspættefillet eller pariserbøf, er der noget for enhver smag. I køkkenet knokler en dygtig smørrebrødsjomfru, og alt smørrebrødet bliver altså lavet og forberedt helt fra bunden. Derudover findes der et udvalg af kaffe og kage, og disse er også lavet fra bunden, og er dermed helt friske. De er kendte for deres velsmagende og hjemmelavede mad, som er forberedt med kun de allerbedste råvarer. Servicen er i top, og der er altid en rigtig god stemning, og hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid spørge deres venlige personale, som står klar til at hjælpe.

De har desuden et dejligt stort og lyst lokale, som kan bruges til at holde forskellige selskaber så som bryllup, barnedåb, forskellige receptioner, konfirmationer og mange andre anledninger. Her har du således mulighed for at benytte lokalet både i hverdagen og i weekenden; også de dage, hvor de ellers har lukket. Hvis du ønsker at holde din begivenhed her, har de et hav af forskellige forslag til menuer, som du kan vælge imellem, og hvis du ønsker det, er der også mulighed for, at du selv kan komme med forslag til en menu, som du ønsker sammensat, så du får præcis det, du ønsker. De holder også kaffe- og kagearrangementer i forbindelse med bisættelser og begravelser, hvor de ligeledes har forskellige menuer hertil. Hvis noget af dette har interesse, kan du altid komme et smut forbi og se lokalerne og høre om menuerne.

Udover deres lækre frokostmenuer holder de også åbent den sidste søndag i hver måned, hvor de serverer en lækker brunch. Brunchen er sammensat af enkelte udvalg fra deres smørrebrødsmenu samt en masse traditionelle brunchretter, så som pandekager, croissanter, røræg og meget andet lækkert.

Så hvis du har lyst til en lækker frokostmenu med dejligt smørrebrød, så kan det anbefales at slå et smut forbi cafeen. Hvis du derimod har lyst til en lækker brunch, så har du mulighed for at få dette sidste søndag i hver måned. Stemningen og den dejlige duft af mad vil helt sikkert give dig en god oplevelse.
Adresse

Bispebjerg Torv 8
2400 København


Kontakt info

Telefon: 35 83 35 12


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.00 – 18.00
Fredag: 11.00 – 22.00
Lørdag: 11.00 – 16.00
Søndag: Sidste søndag i måneden til brunch 11.00 – 14.00


Website

https://www.cafebjerget.dk