Restaurant Barock

Restaurant Barock


Restaurant Barock består af både en fin restaurant og en hyggelig bar som er beliggende som nummer 1 på den hyggelige Nyhavn. Dette område har en hel særlig stemning og atmosfære, som helt sikkert er værd at opleve, når du er i København. Dette hyggelige kvarter tilbyder både på en masse lækre restauranter, barer samt en lækker udsigt, hvor du finder alle disse tre kombineret hos Restaurant Barock. I Nyhavn er der noget for alle, hvad end du kommer med kæresten, studiekammeraterne eller familien, så er stemningen, musikken og livet i gaden noget som er værd at opleve for alle. Ønsker I at sidde i det hyggelige Nyhavn og nyde noget lækkert at spise og/eller at drikke, så kan I med fordel besøge Restaurant Barock beliggende på adressen Nyhavn 1.

Har du været inde en tur og shoppe på strøget, og søger du nogle kolde forfriskninger, så befinder du dig kun få minutters gang fra Barock, hvor I kan nyde noget koldt eller varmt at drikke. Måske du istedet ønsker et sted, hvor du og vennerne kan sidde og nyde en lækker drink eller øl, inden I skal videre ud i byen, så er Barock også et godt sted til dette. Med deres hyggelige atmosfære og deres centrale beliggenhed kommer du helt sikkert ikke galt i byen, når du vælger at tage et smut her forbi.

Nyd de lækre retter på sommerterrassen og nyd den særprægede havnefronts-atmosfære. Skal du holde en større fest, kan du bruge den øverste etage og nyde den fantastiske udsigt over Nyhavn.

På denne restaurant finder du en masse forskellige traditionelle retter. På frokostmenuen finder du blandt andet en frokosttallerken, som indeholder tre styks smørrebrød. Derudover kan du få en fisketallerken, forskellige lette anretninger, salater, smørrebrød samt oste og desserter. Kommer du til aften, kan du blandt andet få forskellige specialiteter, lette fiskeanretninger, steaks, fisk, 3-retters menu samt desserter. Det er derfor nemt at sige, at der findes et kæmpe udvalg, så du helt sikkert finder noget, som falder i din smag. Hvad end du kommer forbi med hele familien, med kæresten eller med studiekammeraterne kan I finde noget, som passer til netop jer. Skal du ikke have noget at spise, men blot noget at drikke, så finder du også et kæmpe udvalg her. Deres vinmenu er nemlig kæmpe stort, og indeholder et bredt udvalg indenfor både hvidvine, rosévine, rødvine, champagne & mousserende vine samt dessertvine. Er du ikke til vin, så finder der også et stort udvalg af sodavand, fadøl, varme drikke, spiritus og meget mere. Du kan med sikkerhed finde noget, som du lige har lyst til.

Barock har live musik stort set hver eneste dag. Genren på denne skifter hele tiden, sammen med typen af publikum. Et rigtigt pænt sted, med en afslappet stemning. Her er der helt sikkert plads til lidt af hvert, og alle uanset alder er velkommen. Hvis du som studerende har lyst til at opleve denne stemning, så er du og vennerne helt sikkert velkommen ind, så I kan opleve stemningen og deres hyggelige livemusik.

Hvad end du skal ud en tur med vennerne i byen, ud og have noget lækkert at spise med dine forældre eller blot ønsker en lækker forfriskning efter en tur på strøget, så er Restaurant Barock lige stedet for dig. Smut forbi på adressen Nyhavn 1 for at opleve den hyggelige stemning og deres lækre mad i centrale omgivelser.
Adresse

Nyhavn 1
1051 København K


Kontakt info

Telefon: 33 33 01 51


Åbningstider

Søndag - fredag: 09.00 - 02.00
Fredag - lørdag: 09.00 - 04.00


Website

Restaurant Barock's website


Restaurant Barock
Restaurant Barock
Restaurant Barock
Restaurant Barock