Café Alma


Hvis du står og mangler en hyggelig café at besøge på Islands Brygge, så har vi et oplagt valg til dig: nemlig Café Alma. Hos Café Alma i København på adressen Isafjordsgade 5-7 har du nemlig mulighed for både at få morgenmad, brunch, frokost, aftensmad, desserter & snacks samt forskellige vine og drikke. Lyder dette som noget for dig, så er Café Alma det oplagte sted at besøge, næste gang du skal på cafétur med veninderne.

Hos Café Alma kan du få morgenmad serveret fra klokken 10.00 - 14.00, så hvis du har lyst til at få sen morgenmad, er der også rig mulighed for dette her. Du kan enten få forskellige mindre retter såsom græsk yoghurt eller omelet. Hvis du ønsker en stor brunch, kan du sammensætte din egen brunch med enten 5 eller 7 dele. Her har du rig mulighed for at personliggøre din brunch, så den passer til dine smagspræferencer. Til frokost kan du vælge mellem et lækkert udvalg af smørrebrød, diverse frokostretter såsom salater, suppe, burger eller moules frites. Til aften kan du få den helt store 3-retters menu, hvis dette er noget du ønsker, og hvis du eksempelvis skal ud og fejre en speciel begivenhed. Deres aftenmenu kan du tjekke ud her.

Hvis du derimod blot søger et sted, hvor du kan få en god kop kaffe mens du får ordnet noget arbejde på computeren eller et sted at afholde dit studiemøde til noget godt at drikke, så er dette også muligt hos Café Alma. Her har de et lækkert menukort med både varme og kolde drikkevarer. Her kan I også nyde nogle lækre desserter og snacks, hvis den søde tand trænger på.

Skal du have noget lækkert at drikke, så er deres vinmenu helt sikkert værd at tjekke ud. Her er der et stort udvalg, hvor du blandt andet kan vælge mellem portvin, rødvin, hvidvin, “lidt af det sjove” såsom G&T og mimosa, alkoholfrie cocktails, bobler og rosé. Udvalget er stort, så du og dit selskab kan helt sikkert alle finde noget, som falder i jeres smag.

Besøg Café Alma med studiekammeraterne, kæresten eller din mor, hvem end der trænger til en hyggelig caféoplevelse på en god placering med et skønt menukort med både vådt og tørt.
Adresse

Isafjordsgade 5-7
2300 København


Kontakt info

Telefon: 32 54 32 04


Åbningstider

Tjek hjemmesiden for åbningstider.


Website

http://cafealma.dk/