Café 8Tallet


Hvis du ønsker at besøge en kombination af restaurant og café i København, kan du med fordel besøge Café 8Tallet. Café 8Tallet i København er placeret på adressen Richard Mortensens Vej 81A i København S.

Hos Cafe 8Tallet har de en burgermenu som de kalder Burgermania. Hvis du søger et sted, som serverer lækre burgere, så er det helt sikkert Café 8Tallet, du skal tjekke ud. På deres Burgermania menukort finder du flere forskellige slags burgers, blandt andet med oksekød, vegetar eller med kylling, så der findes noget til enhver smag. Til din burger kan du få lækkert tilbehør, fritter og dip. 

Hvis du er interesseret i deres Burgermania menu, kan du tjekke denne ud her.

På deres resterende menukort finder du diverse caféklassikere, såsom smørrebrød, brunch, steak samt gode drikkevare som eksempelvis lækker kaffe eller gode vine. 

Café 8Tallet har en lækker placering direkte ud til vandet, og når vejret tillader det, er det fantastisk at sidde udendørs og nyde maden og udsigten over vandet. Du skal blot koncentrere dig om at vælge, hvad du har lyst til at afprøve på menukortet, og så får du dette serveret med et smil i lækre omgivelser. 

Lyder dette som noget for dig? Så tag studiekammeraterne under armen til en hyggelig caféoplevelse i yderst lækre omgivelser. Få mere information på hjemmesiden eller tjek deres sociale medier, hvor du blandt andet kan tjekke deres Instagram profil ud.Hvis du i stedet ønsker at tage maden med hjem, er dette også muligt, idet Café 8Tallet tilbyder take away til dig, som ønsker at nyde lækker mad hjemme hos dig selv.
Adresse

Richard Mortensens Vej 81A
2300 København S


Kontakt info

Telefon: 32 62 86 28
Mail: post@cafe8tallet.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 12.00 - 20.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 20.00


Website

https://timos.dk/restaurant-8tallet/