COS - København


Er du på jagt efter lidt nyt tøj til garderoben? Tøj, der er præget af et minimalistisk design? Så kan det være, at en tur forbi COS er lige det, som du har brug for. Du finder COS i København bl.a. på Krystalgade 14-16. Midt i centrum af byen!

COS er et tøjbrand, der er så skandinavisk, som det overhovedet kan blive. Her er tøjet præget af et minimalistisk design. Der er nemlig sparet på de vilde mønstre og farver, men derimod har brandet altså fokus på det enkle look, der giver en vision af elegance og en klassisk, men moderne stil.

Prismæssigt bevæger vi os lidt over i den højere prisklasse, når det kommer til de forskellige styles fra COS. Man kan dog sige, at du her får nogle gode kvalitetsstyles, hvorfor det kan være det værd at investere i et par items fra COS, når du har lidt ekstra luft i dit budget. 

Selv beskriver COS, at de er et brand, som er velegnet til mænd og kvinder, som ønsker styles præget af et moderne design, der dog også er funktionelt til en hektisk hverdag. Der er altså i designprocessen tænkt over, hvordan snit og mønstre bedst fremhæver den elegante og enkle stil, som COS ønsker at bidrage med på markedet. 

Tøj fra COS er især velegnet til jobbet eller studiet, hvor man gerne skal fremstå som ambitiøs og stilbevidst. Derudover kan tøj fra COS også være en god gaveidé til enten veninde eller kæreste, hvis de har givet udtryk for gerne at ville supplere garderoben med et par ekstra styles.

Bor du ikke i nærheden af en COS, så kan du heldigvis også shoppe det flotte tøj fra COS online! Endeligt kan du tjekke COS ud på Instagram her for at blive inspireret til det, der måske kan blive din næste tilføjelse i garderoben.
Adresse

Krystalgade 14-16
1171 København


Kontakt info

Telefon: 36 78 87 81


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 17.00


Website

COS - København's website