COFFI Cph


Er du på udkig efter en hyggelig kaffebar i Valby, så kan det være, at COFFI Cph er lige noget for dig. COFFI Cph finder du helt konkret på Valby Langgade 86c. Her er der plads til alle, der er vilde med at nyde en god kop kaffe i hyggelige omgivelser. Er du på farten, kan du også tage din kaffe to-go! Så uanset, om den står på studiegruppe arbejde eller en søndagsaftale med din veninde, så kan COFFI Cph skaber rammerne for det. 

COFFI Cph er en hyggelig kaffebar med beliggenhed i Valby. Her kan du bestille alt fra en smagfuld iskaffe eller alm. kaffe til en lækker acaibowl eller sprød sandwich. Mulighederne er mange, og der vil bestemt være mulighed for, at du finder noget på menukortet hos COFFI Cph, der falder i din smag.

I kaffebaren er der fokus på kvalitet, og kaffen du bestiller, vil blive serveret af dygtige baristas, der forstår at brygge en rigtig god kop kaffe. Her det altså værd at kigge forbi, hvis du alligevel befinder dig i nærheden af Valby Langgade. Tager vi et kig på priserne i kaffebaren, så bevæger de sig i en fornuftig prisklasse - selv for en studerende på SU. 

Hvis du vil se lidt mere om kaffebaren, kan du med stor fordel tjekke COFFI Cph ud på Instagram. Her gemmer der sig en masse billeder af både lokaler, maden og det venlige personale i kaffebaren. 

I skrivende stund er der 337, der synes godt om COFFI Cph på Facebook. Kaffebaren sørger for løbende at opdatere sin side med seneste nyt, spændende nyheder på menukortet og lignende. Er du interesseret i at vide lidt om, hvad tidligere gæster har synes om stedet, så kan du lige nu læse 17 forskellige anmeldelser af COFFI Cph på Facebook. De 17 anmeldelser har samlet givet kaffebaren en score på 5 ud af 5. Bl.a. komplementerer de tidligere gæster maden og den hyggelige stemning hos COFFI Cph.
Adresse

Valby Langgade 86c
2500 Valby


Kontakt info

Telefon: 91 48 73 53


Åbningstider

Mandag - fredag: 08.30 - 19.00
Lørdag: 09.00 - 18.00
Søndag: 09.00 - 17.00


Website

COFFI Cph's website