Burger Palace

Burger Palace


Velkommen til Burger Palace, stedet hvor du kan bestille de lækreste De Luxe burgere helt efter din smag!

Siden 1980 har vi specialiseret os i at give dig den bedste og hurtigste betjening og sørge for, at du kan vælge mellem luksus burgere, pizzaer, sandwich, salater og forskellige velsammensatte burgermenuer. Prøv fx en Palace Menu, der består af vores gode og klassiske Palace Burger med pommes frites, dip + lille sodavand til kun kr. 69,-. Eller prøv en De Luxe Menu, hvor du selv vælger en af vores De Luxe Burgere i Focacciabolle, som serveres sammen med krydrede kartoffelbåde, chilimayo + en lille sodavand efter eget valg, pris kr. 94,- (spar op til 30 kr).

Vores pizzaer er også ligesom vores burgere af høj kvalitet, og vi har et utal af muligheder for ekstra tilbehør, du kan vælge til netop din pizza. Er du mere til sandwich, kan du prøve vores friskbagte sandwich med enten oksestrimler, kylling eller vegetar. Vi står altid klar til at servere maden efter dine ønsker, og hos os får du altid en venlig og hurtig betjening.

Bestil nemt og hurtigt din mad online eller ring på 33232682

Vi leverer gerne din mad til dig ved køb for mindst kr. 100,-. Pris for udbringning er kun kr. 40,-. Ved mere end 5 km tillægges kr. 7,- pr. km.

http://studenterguiden.dk/images/E14F7412.jpg
Adresse

Vesterbrogade 85
1620 København V


Kontakt info

Tlf.: 33 23 26 82
Email: info@burgerpalace.dk


Åbningstider

Mandag-Lørdag 11-05
Søn- og helligdage 11-03
Webshoppen lukker 1 time før.


Website

Burger Palace's websiteBurger Palace
Burger Palace
Burger Palace
Burger Palace