Bubbles Bar


København er fyldt med spændende barer og natklubber, men er du til bobler, og nyder du smagen af en lækker cocktail, så kan det være, du skal besøge Bubbles i København. Bubbles er en cocktailbar, der byder på lidt forskelligt! Helt konkret finder du Bubbles på Østerbro, nemlig på Århusgade 14! Det ligger i gåafstand fra Poul Henningsens Plads og Nordhavn St.

Den flotte indretning i baren er med til at skabe de ideelle rammer for et besøg i cocktailbaren. Hvis du er nysgerrig, kan du også følge Bubbles på deres helt egen side på Facebook. 80 personer har i skrivende stund været inde og vurdere Bubbles, og baren har nu en score på 4,9 ud af 5 stjerner. Dét kalder vi for en god score!

Cocktailkortet hos Bubbles er utrolig spændende og absolut et kig værd. Du kan finde et helt overblik over kortet på cocktailbarens egen hjemmeside. Er du dog stadig lidt i tvivl om, hvad du skal bestille, så kan du altid spørge det venlige personale i baren. De vil stå klar til at hjælpe dig, så du får bestilt en cocktail, der passer præcis til dig! 

Står du og mangler en anbefaling til en lækker cocktailbar på Østerbro? Så prøv Bubbles.
Adresse

Aarhusgade 14
2100 København Ø


Kontakt info

Telefon: 31 25 00 99
E-mail: bubblesbar@gmail.com


Åbningstider

Onsdag - torsdag: 16.00 - 00.00
Fredag: 16.00 - 03.00
Lørdag: 18.00 - 03.00


Website

Bubbles Bar's website