Brødflov


Mangler du et bageri, hvor du kan forkæle dig selv med et lækkert stykke bagværk? Så kan det være, at Brødflov i København er noget for dig. Her er der gode brød, kanelsnegle og en masse andre lækre sager. Helt konkret finder du bageriet på Torvegade 50 på Christianshavn Torv og Falkoner Allé 36 på Frederiksberg.

Brødflov er en økologisk bager med beliggenhed i København, hvor du kan købe lækkert og økologisk bagværk. Man kan aldrig få for meget bagværk, og her får du noget, hvor man kan mærke, at der er kælet for opskrifterne. Bageriet er oplagt for dig, der får gæster til brunch eller frokost, der ønsker at servere noget lækkert for dine gæster, men også for dig, der mangler en snack til lang gåtur med en studieveninde. Her kan du også købe en lækker iskaffe to-go, hvis du er lidt tørstig.

Hvis du vil vide mere om Brødflov, så kan du besøge bageriet på deres egen hjemmeside eller på deres Instagram-profil. Her kan du eksempelvis finde billeder af det lækre økologiske bagværk i bageriet. Mums!

Du har også mulighed for at købe en lækker kasse med økologiske bag-selv produkter i bageriet. Produkterne kommer som frostvarer, så det eneste du skal tænke på, er at putte det lækre bagværk i ovnen. Det kan være ret praktisk til de dage, hvor du selv har lidt travlt, men ikke vil gå på kompromis med den gode kvalitet. Det er nemlig, hvad du får hos Brødflov. Besøg derfor Brødflov på enten Torvegade 50 eller Falkoner Allé 36, hvis du er på udkig efter en økologisk bager i hovedstaden.
Adresse

Falkoner Allé 36
2000 Frederiksberg
Torvegade 50
1400 København


Kontakt info

Falkoner Allé 36
Telefon: 50 58 98 29

Torvegade 50
Telefon: 31 60 83 98


Åbningstider

Begge adresser
Alle dage: 07.00 - 18.00


Website

Brødflov's website