Bride Fashion

Bride Fashion


Skal du giftes og ønsker den perfekte kjole? I den forbindelse kan det være lidt af en jungle at finde netop den brudekjole, der passer til dig – der findes hundredevis af modeller, forskellige farver og nuancer, og priserne varierer utrolig meget, alt efter hvilken designer, der vælges. Det kan meget vel blive en stor udfordring at finde den perfekte kjole, der både falder i stil med dine ønsker og passer til præcis din kropstype. Derfor søger du højst sandsynligt gode råd samt professionel rådgivning. Det får du hos Bride Fashion, der er beliggende ved Kongevejen i Virum nord for København!

Udover brudekjoler har personalet i Bride Fashion specialiseret sig inden for gallakjoler og selskabskjoler, og forretningen drives i dag ud fra personligt engagement og interesse.

Stort udvalg af flotte kjoler

På en stor bryllupsdag eller til en særlig aften skal du naturligvis fremstå fortryllende smuk. Din kjole skal være pæn og elegant samt fremhæve dine flotte sider. Hos Bride Fashion finder du med garanti det, du søger. De har et stort udvalg af smukke brudekjoler – lige fra den helt traditionelle til utallige forskellige blondekjoler med prinsesse-slæb eller dybe, fine rygudskæringer. Der er næsten ingen grænser for, hvad du som kunde har mulighed for.

Bride Fashion - Forretningen

Hos Bride Fashion kan du forvente et personale, der brænder for god kommunikation med kunden, og som nyder at klæde brude og selskabskunder flot på. I personalet finder du en skrædder, stylist og farvekonsulent med stor erfaring i det, de laver. Medarbejderne udnytter og benytter hinandens kompetencer – besøger du Bride Fashion kan du derfor forvente en forretning med en god stemning og højt humør. Det er ikke et tilfælde, at Bride Fashion har eksisteret i over 25 år i dag og er en af de største forretninger i branchen.

Tilbehør

Har du den perfekte kjole på plads og ønsker det ekstra tilbehør, der giver dig et fortryllende look? Hos Bride Fashion finder du også diverse accesorries, der bl.a. omfatter:

  • Brudesko
  • Selskabssko
  • Frederikke Reichardt smykker
  • Tasker
  • Slør

Besøg Bride Fashion i dag

Står du inde med en lang række spørgsmål? Så besøg forretningen ved Kongevejen nord før København i dag eller klik ind på bridefashion.dk, hvor du kan se deres udvalg eller kontaktinformationer samt booke din kjoleprøvning.
Adresse

Kongevejen 139
2830 Virum


Kontakt info

Tlf.: 45 85 51 51
E-mail: info@bridefashion.dk


Åbningstider

Mandag – torsdag kl. 10.00 – 17.30
Fredag                   kl.10-18.00
Lørdag                   kl. 10.00 – 14.00


Website

Bride Fashion's website


Bride Fashion