Bröd


Bröd er en cafe beliggende centralt i Kolding, hvor de lægger stor vægt på aktuelle råvarer, de gamle dage med et nordisk og trendy twist. Lyder dette som noget for dig? Så kan du besøge Bröd på adressen Jernbanegade 44. Hvad end du blot ønsker en kop kaffe, noget frokost eller en lækker middag, så er alt dette muligt at få her. Alle er velkomne her, idet de selv beskriver sig selv til at have højt til loftet.

Ønsker du at komme forbi til en kop kaffe og sidde med din computer at arbejde, så er det muligt her. Derudover kan du også komme forbi til frokost, hvis du ønsker en yderst lækker bid mad. Torsdag, fredag og lørdag aften er der sågar også muligt for at få en lækker middag, som er med til at overraske dig, samtidig med at den vækker nostalgi.

Her i cafeen får de deres inspiration fra forskellige steder. Dette er blandt andet fra gadens liv samt de besøgende gæster, som er med til at inspirere dem. Derudover sørger de også for at tage på opdagelse forskellige steder, så de kan få nye retter på menukortet, samtidig med de bringer glemte livsretter tilbage på menukortet. Dette er blandt også med til at vække nostalgien. Denne inspiration, som kommer fra forskellige steder, sørger for at give cafeen et friskt pust og at de holder sig opdateret med de lækreste retter.

Ønsker du et sted, hvor du kan sidde i ro og orden og holde et møde? Så er det også her hos Bröd, du skal henvende dig. Her har de nemlig et lukket mødelokale med plads til 6 – 8 personer. Dette lokale kan du anvende som arbejdehjørne eller mødelokale, hvis du skal arbejde effektivt og kreativt i en god atmosfære. Hvis du har brug for dette, kan du booke et mødelokale beliggende bagerst cafeen. Du kan eventuelt vælge at booke det med en omgang morgenmad, frokost eller blot en omgang kaffe, så du er parat til dit møde. Mødelokalet koster ikke ekstra at benytte sig af, hvilket er en ekstra fordel.

Atmosfæren i cafeen er hyggeligt, og stedet er tiltænkt til at være en pause i en tidslomme anno 2019, som stedet selv kalder det. Her kan du sidde og nyde en kop kaffe over et brætspil sammen med vennerne i uformelle omgivelser. Hvis du derimod ønsker at holde et arrangement kan du også gøre dette hos Bröd, hvor der er rig mulighed for at dig og dine gæster bliver forkælet i lækre omgivelser og med lækkert mad.
Adresse

Jernbanegade 44, 6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: +45 60 16 53 01
Mail: kaffe@cafebrod.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag-onsdag: 09.00 - 17.00
Torsdag-lørdag: 09.00 - 21.30
Søndag: 09.00 - 17.00


Website

cafebrod.dk