BoxBudget.dk


Søger du et depotrum til opbevaring af dine ejendele?

Med lagerhoteller i Hadsten, Kolding og Stilling udlejer Boxbudget.dk depotrum til opbevaring til private og erhverv. BoxBudget.dk tilbyder også enkelte udendørs pladser af campingvogne og både i Kolding, men udlejning af depotrum er deres primære beskæftigelse. Depotrummene fås i mange størrelser, og det kan nemt lade sig gøre at skifte til større eller mindre rum. Med andre ord er de meget fleksible hvad angår dit behov til lagerplads. Ønsker du opbevaringsplads i forbindelse med flytning, sæsonopbevaring eller erhvervsopbevaring, eller er der ikke plads til alle dine ejendele derhjemme, er BoxBudget.dk den ideelle løsning.

Tilgængelighed og fleksibilitet

Er du kunde hos BoxBudget.dk får du adgang til lagerhallerne alle dage fra 06.00 til 22.00. Du har derfor adgang til dit depotrum, når du har behov for det. BoxBudget.dk er meget fleksible ift. ind- og udflytning – det er muligt at flytte ind, når det passer dig, og opsige depotrummet med kort varsel. Rummene modtages i ren og ordentlig stand. Samtidig er lagerhallerne temperaturstyrede, så der sker med garanti ikke dine ejendele noget. I lagerhallerne finder du desuden udstyr, der gør det nemmere for dig at transportere tunge og besværlige møbler eller ejendele.

Strenge sikkerhedsforanstaltninger garanteres

Det er naturligvis kun dig, der har adgang til dit opbevaringsrum. Adgangen får du via en personlig nøglebrik, der kan bruges inden for åbningstiden. Lagerhallerne er udstyret med tyverialarm, mens området er indhegnet med stålhegn og tilmed overvåget med videokamera. BoxBudget.dk sætter højt fokus på at sikre dine ting på den bedst mulige måde. Dog er du som lejer selv ansvarlig for, at dine ting er forsikret, hvis uheldet skulle ske. Forsikringen kan tilkøbes til eget behov i forbindelse med den lejeaftale, der laves med BoxBudget.dk

Hvad har du brug for?

Har du brug for hjælp til flytningen af dine ting til lagerhallerne? Vil du tilbydes rådgivning omkring, hvordan du pakker- og opbevarer dine ting bedst i et depotrum? Eller ønsker du yderlige information vedrørende ind- og udflytning samt priser og betingelser? På hjemmesiden BoxBudget.dk kan du læse nærmere om disse og få en præcis, professionel rådgivning til de ønsker, der dækker dit behov.

Let tilgængelige lagerhaller

Lagerhallerne i Hadsten, Kolding og Stilling er placeret nær motorvejen og er derfor let tilgængelige med køretøjer. Bor du eksempelvis i Århus, Hinnerup, Stilling eller Hammel, kan Boxbudget være en optimal løsning, når du ønsker at opbevare dine ejendele i depotrum.