Bowl'n'Fun - Kolding


Ønsker du et sted, hvor du kan lave sjove aktiviteter sammen med studiekammeraterne? Så er Bowl’n’Fun måske netop stedet for jer! Bowl’n’Fun findes i mange af landets store byer, som blandt andet omfatter Odense, Aarhus, Aalborg og Kolding. Her i disse store studiebyer kan dig og vennerne altså udfolde jer med sjove aktiviteter. Du finder Bowl’n’Fun i Kolding på adressen Skovvangen 35.

Hos Bowl’n’Fun kan I blandt andet prøve jeres kræfter af med bowling, escape rooms, laser hero, minigolf, racerooms og meget, meget mere. Der er altså rig mulighed for at udfolde jeres indre legebarn og prøve en masse sjove aktiviteter med dine venner. Hvad end du har lyst til at samle et hold til en sjov omgang bowling, en spændingsfuld escape room eller måske udfordre hinanden i en omgang minigolf, så er alt dette muligt hos Bowl’n’Fun.

Derudover finder du også her The Grill, hvor I kan få lækkert mad. Hvad med at starte dagen ud med en masse aktiviteter og derefter slutte det af med en lækker omgang buffet hos The Grill? Hvis dette lyder som noget for dig og dine venner, så besøg Bowl’n’Fun på en af deres mange placering rundt omkring i landet. I vil helt sikkert ikke blive skuffet over deres mange aktivitetsmuligheder og deres lækre mad! 

PS et godt tip til de studerende, som søger et sted at få gratis mad på sin fødselsdag: hos Bowl’n’Fun hos restaurant The Grill spiser du gratis på din fødselsdag, og derfor kan det være ekstra fordelagtigt for dig at holde din fødselsdag her, hvor du altså får en lækker omgang buffet helt gratis. Deres lækre buffeter er helt sikkert ikke noget du vil gå glip af, og slet ikke muligheden for at få det gratis.
Adresse

Skovvangen 35
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 76 33 27 27
Email: bookkolding@bowlnfun.dk


Åbningstider

Tjek hjemmesiden her.


Website

http://kolding.bowlnfun.dk/