Boutique Fisk


Elsker du fisk? Boutique Fisk giver dig god mulighed for at hente en lækker fisk til frokostbordet.
Den første Boutique Fisk åbnede i januar 2007 på Falkoner Allé 37 på Frederiksberg. Personalet bag havde noget tid haft ideen til at åbne en moderne fiskeforretning. Det skulle være en fiskeforretning med fisk af topkvalitet, hurtig fisk uden ben og bøvl, hvor servicen var i top med god betjening, og et sted hvor der ike behøvede være vand på gulvet og iskoldt. Svaret blev her Boutique Fisk. 

Senere samme år indledte de et samarbejde med Magasin og deres fiskeafdelinger i Mad&Vin. Dette både på Kgs. Nytorv og i Lyngby. Hurtigt var en lille kæde med Boutique Fisk etableret. I dag består Boutique Fisk af fire topmoderne fiskebutikker, som alle går under det samme navn. Her sælges der dejlig og lækker fisk i pæne omgivelser, hvor betjeningen også er mere end godkendt. Boutique Fisks har en del produkter, som er skabt ud fra tankegangen, om at det skal være hurtigt og ikke mindst nemt at kunne tilberede sig lidt lækkert fiskekød. Det er selvfølgelig også muligt at handle ind til at kunne stå med tingene selv, og tage den langsomt.
Det skal altså være nemt at få fisk af høj kvalitet, mener Boutique Fisk. Det skal være lettilgængeligt at kunne købe og nyde det bedste fra havet. Man skal ikke behøve at være uddannet kok og bruge 2 timer i køkkenet på at lave sig lidt fisk. Det er kvalitet og det er convenience – to ord som beskriver Boutique Fisks grundværdier.
Adresse

Torvehallerne Rømersgade 18, 1360 København K og Magasin du Nord Kgs. Nytorv 13, 1095 København K


Kontakt info

Telefon: 33 18 21 50
E-mail: info@boutiquefisk.dk


Åbningstider

Torvehallerne
Mandag - torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 17.00

Magasin du Nord
Alle dage: 10.00 - 20.00


Website

Boutique Fisk's website