Boutique Bonica


Søger du naturtro og allergivenlige blomster, der står flot året rundt? Skal de være nemme at rengøre og aldrig omplantes eller vandes m.m.? Så besøg Boutique Bonica, der tilbyder dig et hav af forskellige kunstige silkeblomster, -planter, -træer og dekorationer til hjemmet i tidens farver og trends. Butikken finder du i Hørsholm og har primært dets arbejdsopgaver på Sjælland i hovedstadsområdet – dog har Boutique Bonica hjulpet kunder i hele Danmark til både private og erhverv i form af virksomheder, hoteller, restauranter m.m.

Stort udvalg af kunstige blomster

Hos Boutique Bonica får du et bredt udvalg af farverige, kunstige blomster i forskellige størrelser og varianter. Alle blomsterne er i høj kvalitet, de er livagtige, og de er meget naturtro. Blandt de kunstige silkeblomster har de alt fra potteplanter og enkelte stilke til store træer. Som alle andre kunstige blomster har de den fordel, at de ikke skal vandes og aldrig visner. Tilmed er de meget allergivenlige!

Høj kvalitet er garanteret

Alt indkøb af blomster, træer, planter mv. er nøje udvalgt for at sikre en høj kvalitet. Boutique Bonica importerer blandt andet blomsterne og planterne fra Sverige, Frankrig, Holland og Tyskland men har også enkelte danske leverandører. Butikken går ikke på kompromis med kvaliteten og er altid åbne for at tilbyde en god, professionel rådgivning, hvis du har brug for sparring med valget af kunstige blomster, træer eller planter. De lytter til dine idéer og giver forlag til, hvad der egner sig til netop dig.

Har du specielle ønsker?

Boutique Bonica er altid åben for at hjælpe dig og udfører med glæde alt fra store til mindre specialopgaver. Kontakt dem hvis du ønsker rådgivning og vejledning samt god ekspertise – eller besøg deres butik i Hørsholm og køb flotte blomster, der skaber hygge til dit hjem eller arbejdsplads.
Boutique Bonica