Restaurant Bone's - Kolding

Restaurant Bone's - Kolding


På Restaurant Bone's er den store salatbuffet og velsmagende spareribs i centrum, men du kan også få bøffer og kartofler. Restauranten og maden er i ægte amerikansk stil, og dette kan du opleve over hele landet med restaurantkædens mange familievenlige restauranter. I Kolding finder du Bone’s på adressen Bredgade 12-14. Her kan du både vælge at spise maden i deres hyggelige restaurant eller at få maden som take-away, så du kan nyde den hjemme.

Når du træder ind på Bone’s vil du opleve den amerikanske stemning, og straks få fornemmelsen af, at du er i det gamle USA. Vejskilte, nummerplader, snesko, modelfly, flag, hockey-stave og meget, meget mere pryder væggene i Bone’s hyggelige lokaler. De mange pyntegenstande er hentet hjem direkte fra amerikanske retromarkeder. Du får derfor den unikke mulighed for at nyde deres populære og særdeles lækre spareribs med tilbehør i autentiske rammer med god amerikansk stemning. Bone’s slogan: ”Real American Restaurant”, beskriver meget godt hvad du som kunde, kommer til at opleve på Bones.

Bone’s satser på tilberede kødretterne efter "The American Way", hvor køkkenet griller kødet for at opnå en autentisk smag. Især spareribs er varemærket for Bone’s og spareribs fås i forskellige portionsstørrelser. Så hvad end om du har en lille eller en stor sult, så findes der en portion spareribs, så passer til dig og din sult. Er du til store kødretter, så har Bone’s båd ribeye, New York Strip Steak og oksemørbrad. Har du i stedet lyst til nogle mere klassiske cafe-retter, så kan du også købe burgere og salater hos Bone’s. Du kan eventuelt vælge imellem deres Big Boy Burger, Bad Boy Burger eller deres Texas Mexicana Chicken Burger som du kan få med eksempelvis pommes frittes. Til alle hovedretter får du “all you can eat” pommes og bagekartofler

Du kan bestille besøge deres hjemmeside og bestille online, hvorefter du kan hente maden som take away. Derudover har du også mulighed for at bestille bord på deres hjemmeside.

For dig som studerende er Bone’s særlig fordelagtig at besøge om mandagen og torsdag. Her kan du nemlig få 2 retter til 1 rets pris, hvis du blot viser dit studiekort. Derfor har du som studerende altså rig mulighed for at opnå en kæmpe rabat hos Bone’s. Derudover holder Bone’s ofte kampagner, hvor de i en måned har både gratis salatbar og softice, hvis man køber en hovedret. Derfor kan det være en god idé at løbende holde øje, da der er mange penge at spare på denne måde.

Bone’s finder du centralt beliggende i Aarhus C. Hos Bone’s garanteres du en oplevelse ud over det sædvanlige i ægte amerikanske omgivelser, uanset om du skal fejre din eller din vens fødselsdag, forkæle familien eller slappe af med veninderne.

Den danske familie restaurant Bone’s er formet ud fra et amerikansk værdisæt, som kredser om god mad og familiehygge. Restauranten startede for snart 30 år siden med dens placering i Herning. Kæden a Bone’s restauranten er vokset tl i alt 23 restauranter fordelt rundt i hele landet siden da. Hos Bone’s er der plads til hele familien. Hvad end dit selskab består af dine venner eller hele familien, så er der plads til alle hos Bone’s, hvor alle er velkomne.

Der er balloner og legeposer til de allermindste, mens Bone’s til de lidt ældre har nogle store behagelige sofasæder med plads til at hvile albuerne. Børnene har ikke mindst deres helt eget private legerum, så den trætte far, og den trætte mor, kan tage sig et velfortjent hvil i de bløde sofaarrangementers

Ønsker du at få et lækkert måltid i omgivelser der minder om gode gamle USA eller blot bestille take away du kan nyde derhjemme med familien eller vennerne, så er det hos Bone’s Restauranter, du finder dette.
Adresse

Bredgade 12-14
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 50 80 40


Åbningstider

Mandag - torsdag: 16.30 - 21.30
Fredag - lørdag: 11.30 - 22.00
Søndag: 11.30 - 21.30


Website

Restaurant Bone's - Kolding's websiteRestaurant Bone's - Kolding
Restaurant Bone's - Kolding
Restaurant Bone's - Kolding