Bog & idé - København


Mangler du en ny bog? Et brætspil? Noget skoletilbehør eller kontorartikler? Så kan du få alt dette hos Bog & idé. Bog & idé er en boghandlerkæde, de fleste kender til. Kæden er nemlig den største i Danmark, og har en lang historie bag sig. Her er der et gigantisk stort udvalg af forskellige varer. Du kan både shoppe online via boghandlerkædens egen hjemmeside eller besøge en af butikkerne fysisk. Kæden har mange butikker landet over, og i København finder du bl.a. Bog & idé på Nørrebrogade 163.

Bog & idé er en rigtig god butik for dig, der vil forkæle sig selv med lidt nyt til bogreolen, eller som er på udkig efter en gave. Her er der i hvert fald god chance for at finde noget spændende - for enhver smag. Sortimentet spænder bredt, så både den unge og ældre generation kan være med. Bog & idé er desuden gode til at opdatere om spændende nyt på deres hjemmeside, hvor du kan følge med på sidelinjen.

Tjek Bog & idé ud på Instagram via linket. Her kan du blive inspireret til dit næste køb. 

Hvis du har fundet noget online på boghandlerkædens hjemmeside, kan du også få fri fragt til din lokale Bog & idé forretning, så du kan hente din vare, lige når det passer dig.

Hvis du blot er på inspirationstur, eller mangler en gave til din venindes fødselsdag, kan du med stor fordel spørge personalet i din lokale Bog & idé butik. Her er der nemlig altid god service, og personalet ved, hvad de taler om. Derfor vil du med stor sandsynlighed komme hjem med et køb, du bliver glad for og tilfreds med.
Adresse

Nørrebrogade 163
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 35 85 52 77
E-mail: 3490@bogpost.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
Søndag: lukket


Website

Bog & idé - København's website