Billy Booze


Der skal ikke herske nogen tvivl om, at København er fyldt med natklubber og barer. Men hvor skal man egentlig tage hen, når det kommer til stykket? Det kan være svært at finde ud af, hvor den gode fest og stemning gemmer sig, men vi har et bud på en klub her, der måske kan være noget for dig, der er vild med gode priser, høj musik og dans til den lyse morgen! Nemlig Billy Booze i København. Billy Booze har adresse i hjertet at vores smukke hovedstad, nemlig på Kattesundet 6 i en lille sidegade til Strøget. Selvom du ikke bor i København, vil du hurtigt kunne finde Billy Booze.

Billy Booze kalder sig selv for “Byens Originale Discount Bar”, og der er ingen tvivl om, at priserne er rigtig fornuftige taget beliggenhed og andre natklubber i betragtning. Når det kommer til musik, så bliver spillet på Billy Booze spillet al slags musik! Natklubben modtager gerne dine ønsker, og de går meget op i, at din fest bliver lige i skabet. 

Lokalerne hos Billy Booze er ikke for store, men heller ikke for små. Det kan dog være en rigtig god idé at forudbestille et bord på de mere travle aftener (f.eks. 1. juledag eller J-dag!), så du er sikret siddepladser til dig og dit selskab. Du kan læse meget mere om dine muligheder ift. bordreservation via natklubbens egen hjemmeside. Derudover kan du også på natklubbens hjemmeside følge med i spændende nyheder om Billy Booze og nye koncepter på natklubben.

Hvis du vil se lidt nærmere på, hvad du kan bestille, når du er på Billy Booze, så kan du via linket få et indblik i hele barkortet! 

Som studerende kan en god bytur ofte være med til at drille det månedlige budget, men hos Billy Booze er der eksempelvis altid gratis adgang, hvilket absolut er et plus. Derudover er priserne på drikkevarer også rimelige. Så hvis du er til høj musik, SU-venlige priser i baren og god stemning, kan det være, at Billy Booze skal være et stop på den næste bytur i København.




Adresse

Kattesundet 6
1458 København K


Kontakt info

E-mail: billy@billybooze.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 20.00 - 03.00 (eller senere)
Torsdag: 20.00 - 04.00 (eller senere)
Fredag - lørdag: 14.00 - 05.00
Søndag: 20.00 - 01.00 (eller senere)


Website

Billy Booze's website