Bid & Slurk Sandwich


Hvis du søger et sted i København hvor du kan få en god bid og slurk, så er Bid & Slurk Sandwich helt sikkert stedet for dig. Hos Bid & Slurk Sandwich i København får du blandt andet økologisk nyristet kaffe, sandwich, juice, milkshakes, smoothies og proteinshakes i denne hyggelige kaffebar. Du finder denne kaffebar beliggende på adressen Hillerødgade 19 i København.

Hvad end du ønsker din mad to go eller to stay, så er dette muligt hos Bid & Slurk Sandwich. Befinder du dig i byen og trænger til en god bid mad eller en slurk at drikke, så er det nemt at smutte forbi denne kaffebar og få tilfredsstillet din sult. Hvad end du trænger til et større måltid i form af både sandwich, juice og måske en kaffe eller du blot trænger til et proteinboost i form af en proteinshake, så er dette muligt.

Hos Bid & Slurk Sandwich kan du med fordel mødes med studiegruppen over en kop kaffe eller andet og drikke for at få ordnet jeres skolearbejde. Her er der nemlig gratis wifi til alle kunder, som gør det nemt at bringe til laptop med for at få ordnet dit arbejde, mens du sidder og nyder noget godt at spise og noget lækkert at drikke.


Lyder dette som noget for dig? Så besøg Bid & Slurk Sandwich i dag eller tjek deres Facebook side ud her.
Adresse

Hillerødgade 19
2200 København N


Website

https://www.facebook.com/bidogslurk2200