Bianco - København


Hvis du søger nye, flotte og moderigtige sko, så er Bianco helt sikkert stedet for dig at besøge. Her finder du sko til gode priser, som er foran på moden med skandinavisk skostyles. Brandet er både til mænd og kvinder, og er grundlagt på baggrund af både style, godt håndværk og trendsættende selvudfoldelse. Bianco er at finde i alle de store studiebyer i Danmark, hvor du kan finde disse lækre sko. Bianco i København er at finde på adressen Amagertorv 18-20.

Brandet er grundlagt tilbage i 1987 i Danmark og er siden udvidet til at blive et succesfuldt internationalt detailhandel kæde. Her finder du alverdens styles indenfor sko, hvad end du trænger til nye kondisko, stilletter eller et andet helt sæt sko, som du lige står og mangler.

På deres Instagram profil kan du følge med i de nyeste trends, hvor de jævnligt deler billeder af deres moderigtige sko med deres, i skrivende stund, næsten 30.000 følgere. Her kan du få inspiration til dit nye skoindkøb, hvor de styler deres sko med moderigtige outfits.

Du har rig mulighed for at udforske én af Biancos mange butikker rundt omkring i landet, som befinder sig i mange af landets byer. Hvis du ikke har lyst til at besøge de fysiske butikker, så kan du med fordel tjekke deres online univers ud på deres webshop. Her finder du alle deres styles online, så hvis du er typen der foretrækker online shopping, så er dette helt sikkert noget for dig.

Hvad end du søger et par nye sko til dig selv eller en gave til en god veninde, et familiemedlem eller din kæreste, så er du sikker på at kunne finde dette, da de sælger alverdens styles til både mænd og kvinder.

Hvis dette lyder som noget for dig, så tjek en af Biancos butikker ud rundt omkring i landets, deres sociale medier eller deres webshop ud, hvor du kan blive inspireret til deres nyeste køb.
Adresse

Amagertorv 18-20
1160 København


Kontakt info

Telefon: 40 21 37 15


Åbningstider

Tjek hjemmesiden her.


Website

www.bianco.com