Bertels Salon


Hvis du er vild med lækre kager, så er Bertels Salon et sted, du ikke må gå glip af. Her serveres der nemlig prisvindende kager til rimelige priser, og hvem kan modstå dette? Er man en ægte kageentusiast, er Bertels Salon altså et must. Du finder de lækre kager på tre forskellige adresser i København, nemlig Kompagnistræde 5, Gammel Kongevej 124 og Falkoner Alle 54. Dette giver dig og dine venner rig mulighed for at prøve de lækre kager hos Bertels Salon.

 

Når du får serveret et stykke kage hos Bertels Salon, vil du med stor sandsynlighed befinde dig i en vaskeægte kagehimmel. Det er nemlig ikke for sjov, at Bertels Salon har vundet flere priser for deres lækre kager. Hos Bertels Salon smager kagerne fantastisk. Kagerne laves af gode råvarer, og så er der også kælet for anretningen. Det er et sted, du bør besøge, hvis du vil forkæle dig selv og en veninde en smule ekstra. Vær desuden forberedt på at få tilfredsstillet din søde tand, når du besøger en af salonerne i København. Hvis du vil fuldende smagsoplevelsen, er det en god idé at supplere din kage med en god og smagfuld kop kaffe.

Helt overordnet kan du hos Bertels Salon vælger mellem et stort udvalg af amerikanske gourmet cheesecakes. Det kan dog være svært at vælge mellem det store udvalg, hvorfor det kan derfor være en god idé at splejse to forskellige kager, hvis du er afsted med en veninde. Således kan I få mest muligt ud af smagsoplevelsen. Hos Bertels Salon finder du alt fra en irish coffee cheesecake, keylime cheesecake og aftereight cheesecake til en oreo cheesecake, strawberry vanilla cheesecake og caramel brownie cheesecake. Mulighederne er altså mange, og du kan roligt nyde kagerne i de hyggelige omgivelser, som salonerne tilbyder.

Det er desuden muligt at bestille og få leveret en kage fra Bertels i deres kageshop. Skal du holde et større arrangement, er dette en oplagt mulighed for at forkæle dine gæster en smule ekstra. Én kage svarer nemlig til et sted mellem 12 – 14 stykker kage.

Er du vild med kage, og mangler du et sted, hvor du kan få et afbræk fra shoppingturen? Så skaber Bertels Salon de perfekte rammer for netop dette. Her finder du nemlig lækre, håndlavede kager, hvor der er kælet for ingredienserne. Kagerne er håndlavede, og udvalget er stort. Du vil derfor bestemt kunne finde en kage (eller to), der falder i din smag. Hvis du er lækkersulten, så er det oplagt at besøge Bertels Salon i København på enten Kompagnistræde, Gammel Kongevej eller Falkoner Alle.
Adresse

Kompagnistræde 5, 1208 København K - Gammel Kongevej 124, 1850 Frederiksberg C - Falkoner Alle 54, 2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 33 13 00 33 
E-mail (overordnet): kagefabrikkenaps@gmail.com


Kompagnistræde
E-mail: bertelssalon@gmail.com
Gammel Kongevej
E-mail: bertelgl.kongevej@gmail.com
Falkoner Alle
E-mail: bertelfrederiksberg@gmail.com


Åbningstider

Kompagnistræde
Søndag - torsdag: 11.00 - 21.00
Fredag - lørdag: 11.00 - 22.00

Gammel Kongevej
Mandag - fredag: 08.00 - 21.00 
Lørdag: 09.00 - 21.00
Søndag: 09.00  18.00


Falkoner Alle
Alle dage: 10.00 - 22.00


Website

Bertels Salon's website