Bech-Bruun

Bech-Bruun


Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med flere end 525 specialiserede og erfarne medarbejdere. Vi rådgiver inden for alle områder af erhvervsjuraen og har kontorer i København, Aarhus og Shanghai.


Vores klienter er virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder både nationalt og internationalt. Vi tilbyder skræddersyet tværfaglig rådgivning, der matcher den enkelte klients behov.

Det er en essentiel del af vores arbejde at identificere og forstå de udfordringer og muligheder, som erhvervslivet står overfor. Som en videnbaseret virksomhed bygger vi derfor vores rådgivning på indgående branchekendskab, der blandt andet er etableret gennem vores medlemskab af Dansk Industri, samt mange års erfaring.Vi har et stærkt internationalt fokus og har opbygget et bredt netværk på tværs af landegrænserne. Vores omfattende internationale erfaring betyder, at vi hurtigt og nemt kan hjælpe vores klienter – også uden for Danmarks grænser.

Vi stræber efter at levere banebrydende rådgivning med klienten i fokus og bygger vores organisation på et fundament af ordentlighed, engagement, kvalitet og respekt. Corporate responsibility indgår ligeledes i vores virksomhedsledelse og forretningsstrategi og danner grundlag for, hvordan vi driver vores forretning.
Adresse

Langelinie Allé 35
2100 København


Kontakt info

Telefon: 72270000


E-mail: info@bechbruun.com


Website

Bech-Bruun's websiteBech-Bruun
Bech-Bruun
Bech-Bruun