Beauty World

Beauty World


Beauty World byder velkommen i skønhedens verden
Vi tilbyder professionnelle behandlinger og produkter inden for hudpleje, hudslibning, kropspleje,  SPA og wellness, massage, slankebehandlinger,  solbeskyttelse, hårfjerning, make-up, neglepleje, kunstige negle, hår extensions samt farve- og stiltest.

Eksklusive produkter fra Germaine de Capuccini
Vi forhandler professionelle produkter fra een af verdens førende producenter indenfor skønhedsbranchen: Germaine de Capuccini.

Bredt sortiment
Vores sortiment af behandlinger og produkter dækker så bredt, at du ikke finder noget tilsvarende hos andre skønhedsklinikker.

Turbocell (R)
Vi forhandler også Turbocell(R) slankebukser og -bælter.

Faguddannet personale
Faguddannet personale med 21 års brancheerfaring står klar til at betjene dig!  Behandlingerne udføres af  kosmetolog og farve- og stilkonsulent  Anna Larsen og kosmetiker, negletekniker, make-up artist og farve- og stilkonsulent Cathrine Larsen samt massør og sportskadeterapeut Bo Hegelund. Vi er medlem af Dansk Kosmetolog Forening.
 
Gæste-behandlere
Herudover kan du jævnligt få behandling af vores gæste-behandlere, som bl.a. tilbyder behandling med laser samt permanent make-up.  

Kunde tilfredshed
Vi håber at du vil finde alt hvad du har brug for hos Beauty World. Vi er fokuseret på at tilbyde højkvalitets service og kunde tilfredshed - vi vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dine forventninger.
Adresse

Museumsgade 1
6070 Christiansfeld


Kontakt info

Telefon: 75 52 89 11


E-mail: beautyworld@beautyworld.dk


Åbningstider

            Kosmetolog:
            torsdag kl. 16-20
            fredag   kl. 13-18
            lørdag   kl.   9-14
            eller efter aftale

            Massør:
            alle hverdage - efter aftale


Website

Beauty World's website


Beauty World