Baryl


Det kan godt være svært at finde hoved og hale i, hvilken café man gerne vil besøge i København, når man skal have lækker brunch eller frokost. Valgmulighederne er mange, og det kan være svært at finde rundt i de forskellige caféer. Hvis du er vild med økologi og sund mad, så har vi dog et oplagt valg til dig: Baryl. Baryl er en café beliggende Århusgade 78 i København Ø. Her har du mulighed for at bestille lækker, sundt, velsmagende og farverigt mad.

Det kan være du har hørt om Baryl før eller set nogle billeder derfra, som ofte bliver flittigt delt af forskellige bloggere, idet farverne og anretningen af maden er yderst insta-venligt. Disse farverige retter er ikke blot flotte at kigge på men også yderst velsmagende, så det er ikke blot godt på billederne, når bloggerne tager billeder fra stedet. Hvis du ønsker at se nogle af disse lækre billeder fra deres Instagram, så kan du følge med her. Deres Instagram er også yderst æstetisk og farveinddelt, hvilket helt klart er værd at tjekke ud, da de helt klart har sans for detaljer.

Det er ikke kun bloggere, som er imponeret af Baryl. Baryl blev nemlig nomineret som bedste brunch sted i København 2019, hvilket helt klart er imponerende. Så hvis du søger et lækkert sted, hvor du skal have en god brunch i København, er det da et oplagt valg at tage et sted som er nomineret i netop denne kategori.

På menukortet finder du et stort udvalg af retter til både brunch og frokost. Du kan eksempelvis vælge mellem forskellige tallerkener, “bloggers delight”, solos og bowls & sweets. Af tallerkener finder du morgen barylen og frokost barylen, som begge blandt andet indeholder en avocadomad på ristet rugbrød med hjemmelavet gulerodshummus og smilende æg og en laksemad på knækbrød med soltørret tomat tapenade, syltede rødløg, honey mustard mayo, varmrøget laks og ærteskud. Derudover er der forskellige valgmuligheder, som man selv kan vælge imellem at tilføje til sin tallerken, hvilket blandt er skyr med hjemmelavet sukkerfri müsli, frisk frugt, soyafløde, kokossukker og hampefrø. Af blogger’s delight findes blandt andet “den sultne blogger”, the glutenallergic og den veganske blogger. Menukortet henvender sig helt klart til til den “moderne målgruppe”, som både foretrækker sundt mad, veganske muligheder samt glutenfrie alternativer. Det er derfor ikke helt underligt, at mange bloggere vælger at poste billeder fra stedet her. Som studerende er det også muligt at finde SU venlige muligheder, hvis du blot vælger at købe en avocadomad eller en burger. Har du blot lyst til noget sødt, kan du vælge fra deres bowl & sweets menu, hvor du blandt andet kan finde skyr og vegansk cheesecake.

Er det første gang du besøger Baryl kan det godt være overvældende med alle de valgmuligheder, og det er derfor en god idé at tjekke deres Instagram eller hjemmeside ud, hvor du kan se alle mulighederne for at se hvilke der falder mest i din smag. Har du brug for at tjekke menuen ud på hjemmesiden, kan du klikke ind på den her.

Der er en masse lækker mad og drikke at finde hos Baryl, og retterne er flot anrettet, så det samtidig er en fryd for øjet. Hvad end det din kæreste eller veninde du vælger at lokke med ind på Baryl, så er I sikker på, at I finde rnoget der falder i netop jeres smag.

Søger du måske blot et sted hvor du gerne vil have noget lækkert at drikke, så finder du også et stort udvalg af lækre drikkevare hos Baryl. Hvis du skal prøve noget specielt, hvorfor så ikke prøve en rødbede latte, gurkemeje latte eller en iced superfood latte? Skal du have noget mere traditionelt, kan du også få en almindelig latte eller en dejlig læskende iskaffe.

Befinder du dig ved indre by er det ikke svært at komme til Baryl, da Baryl ligger centralt placeret. Det er helt sikkert et besøg værd, så tag én af dine kæreste med under armen, når du ønsker et sundt, lækkert anrettet og velsmagende måltid.
Adresse

Århusgade 78, 2100 København Ø


Kontakt info

Telefon: 21 21 21 77
E-mail: hey@baryl.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 15.30
Lørdag - søndag: 09.00 - 16.30


Website

https://www.baryl.dk/