Bambino Pizza

Bambino Pizza


På den hyggelige Palmealle i Kolding ligger restauranten Bambino Pizza. Her fås de klassiske pizzaer som var de lavet i Italien, sprøde og med tilpas fyld, velsmagende pastaretter, lækre burgere, hjemmelavede pizzasandwiches, durum og pitabrød og et stort udvalg af gode grillretter.

Bambino Pizza ligger på Palmealle 2 i Kolding, få minutters gang fra Munkevængets Skole og ved siden af Liva Stormarked. Her er der virkelig tale om et velbesøgt og populært pizzaria, på Hungry.dk scorer de hele 4,5 stjerner, hvilket er i absolut toppen. De fine anmeldelser fortæller om fantastisk service og søde medarbejdere, lækker varm og frisk mad og gode priser. Den flotte elitesmiley er de heller ikke kommende sovende til, personalet gør altid deres bedste for at holde den høje kvalitet.

Menukortet har mange lækre retter at tilbyde, blandt kundernes foretrukne, er fx salat pizza 34 med oksekød, kebab, salat, tomatskiver, agurk, dressing, chili og hvidløg, den hjemmelavede bacon cheese burger med bøf af 200 gram friskhakket oksekød, og de smagfulde hjemmelavede durum med kebab, falafel eller kylling. Er lysten mere til lidt grill, kan du hos Bambino Pizza få en lækker plankebøf med godt tilbehør, kyllingemix, grillkylling og pølsemix, bare for at nævne et par stykker.

Hos Bambino Pizza kører der hurtige bude gerne maden lige til døre, og er man i nærheden, er man også velkommen til at hente maden på Palmealle 2 i Kolding.
Adresse

Palmealle 2


Åbningstider

Mandag: 15:00 - 20:45
Tirsdag: 15:00 - 20:45
Onsdag: 15:00 - 20:45
Torsdag: 15:00 - 20:45
Fredag: 15:00 - 21:45
Lørdag: 15:00 - 21:45
Søndag: 15:00 - 20:45


Website

Bambino Pizza's website