Balderdash


Hvis du ønsker at besøge en bar i København, som er højt elsket af deres gæster, så er Balderdash helt sikkert noget for dig. Balderdash i København er beliggende på adressen Valkendorfsgade 11. 

 

Hos Balderdash har du mulighed for at sidde i hyggelige og stemningsfulde omgivelser med dine venner og nyde nogle fantastiske cocktails. Dette sted er helt sikkert værd at opleve, hvis du foretrækker en intim stemning når du skal i byen, og virkelig sætter pris på gode cocktails af høj kvalitet.

 

På deres Facebook side får Balderdash stor ros af deres gæster. I skrivende stund har de hele 5 stjerner ud af 5 mulige, hvilket vil sige, at alle deres gæster kun har positive ord at sige om stedet. Denne fabelagtige score fortæller helt sikkert noget om kvaliteten, atmosfæren, cocktailsene og alt andet hos Balderdash, som bliver rost til skyerne, da der ingen negative anmeldelser er om stedet. Ønsker du selv at tjekke stedet ud på Facebook, hvor du blandt andet kan følge med i diverse nyheder og læse anmeldelserne, kan du følge med her.

 

Stedet beskriver sig selv som værende en hyggelig bar i centrum af det gamle københavn med klassiske cocktails. De har åbent fra onsdag til lørdag fra 17.00 - 03.00, så det er ikke kun i weekenderne, du har mulighed for at opleve Balderdash. Du kan nemlig også vælge at tage vennerne med under armen en onsdag aften, hvor I kan forkæle jer selv med en fantastisk cocktail fra Balderdash.
Adresse

Valkendorfsgade 11
1151 København


Kontakt info

Telefon: 53 10 78 85
Email: info@balderdash.dk 


Åbningstider

Onsdag - lørdag: 17.00 - 03.00


Website

https://balderdash.dk/