Bahne - København


Er du vild med lækre ting til hjemmet, modetøj og små nips ting? Så er Bahne helt sikkert stedet for dig. Hos Bahne finder du et kæmpe univers inden for kendte mærker som er både inden for boliginteriør, køkkenudstyr og modetøj. Hvis dette er noget du leder efter, kan du med fordel besøge Bahne i København på adressen Kalvebod Brygge 59 på Fisketorvet.

Hos Bahne bliver der lagt vægt på god kundeservice. Samtidig med dette sørger de altid for at have et bredt og spændende sortiment. Hvad end du er på udkig efter noget nyt til dig selv eller til en gave, så vil de søde ekspedienter altid stå klar til at hjælpe dig med at finde netop det, du leder efter i deres store sortiment. Derudover ønsker de at du som kunde altid får en ny oplevelse, når du besøger Bahnes butikker. Der vil være nye varer på hylderne og nye gode kundeoplevelser at finde, når du besøger én af Bahnes butikker rundt omkring i landet.

Ekspedienterne hos Bahne står klar til at hjælpe dig med at finde netop det, du mangler. Hvad end det er et sæt nyt tøj, køkkenudstyr til din nye studiebolig eller noget helt tredje, så står de venlige ekspedienter klar til at vejlede og rådgive dig om deres lækre produkter. Her kan du blandt andet finde enten selvforkælelse til dig selv eller dit hjem. Det kan også være du står og mangler en gave til én, du har kær. Dette er personalet også klar til at hjælpe dig med, og de ved altid, hvad der er en god gaveidé, hvad end det er til din kæreste, din studiekammerat eller til din mor.

Hos Bahne finder du en moderne livsstilsbutik, hvor de har et stort udvalg af både danske og internationale brands. Disse brands rækker sig over både design, interior, wellness, isenkram, tøj, accessories, skønhed og sko. De har derfor et bredt sortiment af produkter, som du med glæde kan se frem til at tjekke ud, når du besøger Bahne. Bor du ikke i nærheden af en af Bahnes butikker, så frygt ej - du har nemlig mulighed for at shoppe online i Bahnes webshop, som er nemt og bekvemt.

Bahne er også at finde på Instagram, hvor de i skrivende stund har mere end 110.000 følgere på dette sociale medie. Dette fortæller helt sikkert noget om deres popularitet. Her finder du billeder af deres lækre produkter som er fordelagtigt at følge med i, hvis du er vild med Bahne eller blot nysgerrig på at finde ud af, hvad de poster på deres sociale medier.

Besøg én af Bahnes 21 butikker rundt omkring i landet eller tjek deres webshop ud for at få inspiration til dit næste køb.
Adresse

Kalvebod Brygge 59
1560 København


Kontakt info

Telefon: 38 40 50 09


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag - søndag: 11.00 - 18.00


Website

www.bahne.dk