Bæst Cocktailbar


København emmer af barer og andre spændende steder, hvor du kan gå i byen. Derfor kan det ofte være vanskeligt at finde ud af, hvilke steder man egentlig bør besøge. Er du vild med lækre drinks til formidable priser, som du kan nyde i hyggelige omgivelser? Så vil Bæst Cocktailbar bestemt være en bar, der falder i din smag. Du finder Bæst Cocktailbar i kælderen på Klosterstræde 21 i hjertet af København.

Hvem elsker ikke gode drinks til studievenlige priser? Hos Bæst Cocktailbar får du nemlig dette! Det er en spændende ”kælderbar”, hvor du virkelig får noget for pengene. Baren har åbent torsdag, fredag og lørdag, og inden klokken 22.00 kan du få 2 identiske cocktails for 1 drinks pris. Det er noget, som de fleste studerende vil vurdere som et godt tilbud. Når du besøger Bæst Coctailbar, vil du desuden hurtigt bide mærke i den rustikke indretning og den dæmpede belysning, der skaber de perfekte rammer for en god ”gå i byen oplevelse” i København.

Cocktailkortet hos Bæst Cocktailbar byder på lidt af hvert. Her finder du nemlig både et udvalg af klassiske drinks, som de fleste kender til og et udvalg af spændende drinks, der er udviklet således, at de passer til sæsonen. Når det kommer til de klassiske drinks, er der her tale om alt fra en god old fashioned, whiskey sour og crimson ruby til den flotte espresso martini, som vi efterhånden ser ofte i bybilledet. Udvalget af drinks er stort, og du vil derfor med stor sandsynlighed kunne finde en cocktail, der falder i din smag. Uanset hvilken cocktail, du vælger, kan du være sikker på, at bartenderne har kælet for detaljen. Der er altså hos Bæst Cocktailbar udviklet drinks, som både smager formidabelt og ser godt ud. Bedre bliver det ikke.

Hvis du er på jagt efter en cocktailbar, hvor der er kælet for sammensætningen af ingredienserne i deres cocktails, så er Bæst Cocktailbar et sted for dig. Med sin beliggenhed i indre by, er Bæst Cocktailbar et oplagt sted at tage hen for at få de første drinks, inden turen går videre. Her er der nemlig en rigtig afslappet atmosfære med rolig musik og dæmpet belysning, hvor der er rig mulighed for at snakke og nyde de smagfulde cocktails fra cocktailkortet. Vi kan derfor anbefale dig at tage dine studiekammerater under armen og besøge Bæst Cocktailbar, hvis du har planer om at begive dig ud i Københavns natteliv.   
Adresse

Klosterstræde 23, 1157 København K


Kontakt info

Telefon: 69 69 20 28
E-mail: bestyrer@baestbar.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Lukket
Torsdag: 19.00 - 02.00
Fredag: 19.00 - 05.00
Lørdag: 19.00 - 05.00
Søndag: Lukket


Website

Bæst Cocktailbar's website