Avobaren


Er du vild med avocado? Og har du nogensinde undret dig over, om der kan være avocado i alt? Så har vi den rette café til netop dig! Avobaren i København på adressen Falkoner Allé 38 er nemlig en ny café i København, som bestræber sig efter netop dette koncept: nemlig at komme avocado i alt deres mad. Avocadoen kommer i alle afskygninger: hvad end du er til rå avocado, ønsker den stegt eller som noget helt tredje - så finder du dette hos Avobaren, hvor deres menukort er spækket op med dette.

Ejeren bag denne café er Pernille Schoubo og køkkenchefen er Rose Engmark. Pernille er selv stor fan af avocadoer, og derfor lægger den restaurant tæt på hende hjerte. Sammen har disse to skabt hele 18 forskellige retter på deres menukort, som netop alle indeholder avocado.

Stedet har sørget for at medtænke bæredygtigheden, idet de netop ikke anvender sydamerikanske avocadoer. De har nemlig valgt at fokusere på at vælge producenter, som kan levere deres avocadoer så på bæredygtig vis.

Om du så er veganer, vegetar eller endda kødelsker, så findes der helt klart noget på menukortet, som du gerne vil smage. Og der er nærmest garanti for, at du ikke kan vælge, hvad du gerne vil smage, idet deres geniale menukort byder på lidt af hvert. Kvaliteten her er i top, og fokusset ligger på at maden er velsmagende samtidig med at konsistensen er god. Ydermere er caféen sund, idet de fleste af deres ingredienser er superfood, hvilket betyder, at du med god samvittighed kan spise hos Avobaren.

Denne café er helt sikkert instavenlig, og ønsker du at tjekke deres lækre billeder ud af deres hyggelige café, lækre kreationer og ellers bare følge med i, hvad de vælger at dele, kan du tjekke deres Instagram ud her. Der er ingen tvivl om at avocadoen helt sikkert også er noget, der hitter på Instagram, så du kan helt sikkert også få taget nogle lækre billeder til dit eget feed, hvis du vælger at spise din morgenmad eller frokost her. Ydermere kan du også følge med på deres Facebook side her.

Hvad end du elsker avocado lige så højt som ejeren, eller blot ønsker at prøve denne nye café, så tag et smut forbi allerede i dag. Du vil med sikkerhed opleve noget mad, som falder i din smag. Hvis du befinder dig i nærheden af indre by eller i nærheden af København, så er det bestemt et besøg værd.
Adresse

Falkoner Allé 38
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Email: avobaren@gmail.com


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - fredag: 08.30 - 17.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00