Arnold Busck - København


Arnold Busck er en dansk boghandlerkæde som allerede blev grundlagt i 1896. Denne kæde er Danmarks ældste og største kapitalkæde af boghandlere. Boghandleren består af hele 29 butikker rundt i landet, så du nemt kan komme et smut forbi en af deres butikker, hvor end du befinder dig i landet. I København befinder du Arnold Busck butikken placeret i på adressen Købmagergade 49. Her finder du både bøger, papirvarer, børneartikler, hobbyartikler, kontorartikler, e-bøger og spil.

Hvis du er en rigtig læsehest, så vil du elske Arnold Busck. Her finder du bøger, papir og spil og meget mere. Her er det muligt at finde åbne op for nye verdener i disse bøger at forsvinde ind ind. Hvad end du er vild med bøger om krimi, selvbiografier, underholdning, kogebøger, rejsebøger, børnebøger eller noget helt andet, så er du sikker på at finde noget til netop dig. Hvis du leder efter en god bog til dig selv, er dette helt klart stedet at lede efter dette. Deres kæmpe udvalg gør det nemlig nemt at finde noget for enhver smag, hvad end man er den store læsehest eller blot ønsker en bog til din næste rejse. Måske du ønsker at blive bedre til madlavning, så er det en oplagt idé at anskaffe dig en kogebog. Vil du blive bedre til at strikke, kan du også finde bøger, der omhandler dette. Det er kun fantasien der sætter grænserne, så hvis du mangler en ny bog til din samling, så besøg butikken. Her vil deres søde personale hjælpe og guide til dig, og finde netop den bog, du leder efter.

Dog er det ikke kun bøger, som Arnold Busck har at byde på. Her finder du nemlig blandt andet også et stort udvalg af hobby, kontorartikler, ting til skoletasken og spil. Hvis du skal i gang med din næste kreative projekt, så er butikken her et godt sted at lede. Hvad end du er på udkig efter tuscher, alverdens pap og papir eller noget helt tredje.

Er du typen, som foretrækker at shoppe online? Så er der gode nyheder til dig! Du kan nemlig også finde Arnold Busck på deres webshop. Her kan du se deres store udvalg og få leveret produkterne direkte hjem til dig uden at shoppe i deres fysiske butikker. Her er det også muligt at se deres udvalg af e-bøger, hvis du er typen, som helst ikke vil slæbe rundt på tunge bøger. Med en e-bog kan du hente bogen direkte ned på din tablet eller hvorend du læser dine e-bøger, så behøver du hverken slæbe rundt på bogen eller vente på leveringstiden.

Hos Arnold Busck finder du inspiration og rum til fordybelse. De påtager sig ansvaret for at fremme adgang til viden og evnen til fordybelse, og de brænder for at inspirere. Deres medarbejdere aspirere til at være bogbranchens mest engagerede og dedikerede medarbejdere, som selv læser bøgerne, og derfor kan give dig kompetent vejledning.

Hvis dette lyder som noget for dig, så besøg en af Arnold Buscks 29 fysiske butikker rundt omkring i landet eller fang dem på deres webshop.
Adresse

Købmagergade 49
1150 København K


Kontakt info

Telefon: 33 73 35 00
Email: kobmagergade@arnoldbusck.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 12.00 - 16.00


Website

www.arnoldbusck.dk