Apostolsk Kirke

Apostolsk Kirke


Apostolsk Kirke i Kolding er en del af det apostolske netværk (www.apostolic.dk), der består af ca. 35 lokale menigheder spredt ud over Danmark. Apostolsk Kirke er blot en af mange frikirkeretninger. Kirken har sine historiske rødder i Wales og kom til Danmark i begyndelsen af det sidste århundrede.

Undersøgelser viser, at hver 4. gudstjenestegænger i Danmark er i en frikirke om søndagen. I Kolding samles vi 250-300 voksne plus mange børn i alle aldre til gudstjeneste. Kirken er en kirke for generationerne. Gudstjenesten forsøger at danne ramme for et fællesskab på kryds og tværs.

Vi er mennesker med forskellige baggrunde, og mangfoldigheden er stor. Man kan næsten sige, at det der binder os sammen er vores forskellighed. Enhed i mangfoldighed, om man vil.

Vi vægtlægger i vores gudstjeneste børnene ved at tilbyde en spændende børnekirke.

Vi giver stor plads til sang og musik. Vores lovsang og tilbedes udtrykkes også med stor variation. Du vil finde mange mennesker på scenen; mange sangere og mange musikere, og stilen er frisk og samtidsrelevant.

Forkyndelsen har stor betydning for os. Vi tror på at Bibelen er Guds inspireret ord til os danskere – også i dag! Bibelen er vores udgangspunkt for at være kirke og kristne mennesker. I forkyndelsen og undervisningen tilstræber vi, at den er anvendelig og brugbar – omsættelig i forhold til hverdagssituationer.

Fællesskab er meget centralt for os. En del af vores gudstjeneste er således også Cafe – hvor vi drikker kaffe, te og hygger os med hinanden. Det er også muligt at købe frokost efter gudstjenesten og nyde den i kirkens cafemiljø.

Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 10.00-11.30 med efterfølgende samvær i kirkens Cafe.
Adresse

Lykkegårdsvej 67
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 54 26 15


E-mail: jk@kirkeibyen.dk


Website

Apostolsk Kirke's websiteApostolsk Kirke