Apollo Køreskole

Apollo Køreskole


Står du og mangler et kørekort er Apollo Køreskole i København det helt oplagte sted at starte. Køreskolen ligger centralt. Fra første minut du sætter dig i stolen vil du som ny elev mærke følelsen af at være i centrum og få skræddersyet dit forløb.

Hvor lang tid tager det at få et kørekort?
Afhænger meget af dig selv og din indstilling til forløbet. Det tager dog typisk ca. 2 måneder for al lovpligtig undervisning. Herefter kan ud gå til teoriprøve og køreprøve.

For at komme så hurtigt igennem forløbet som muligt, er det vigtigt, at du får fremskaffet de lovpligtige papirer, som det kræves for at kunne udstede dit kørekort. Der kan ofte forekomme ventetid hos kommunen, så det er en god ide, at være ude i god tid. Du kan læse mere herom på køreskolens hjemmeside

Husk du kan starte på dit forløb 3 mdr. før din 18. års fødselsdag.  Book dit kørekort forløb her

Uanset om du er til bukser eller kjole – starter rejsen mod kørekortet hos Apollo Køreskole”

Finn Lorentzen har med mere end sine 20 års erfaring fået en helt naturlig tilgang til det at tage kørekort og få alle sine elever til at bestå.
Dette kan siges med sikkerhed grundet hans meget lave dumpeprocent. Derudover ser Studenterguiden.dk det som et ekstra plus, at der ikke kommer nogle ekstra udgifter i form af skjulte gebyrer, men at den aftalte pris holder stik.
Ingen bliver ladt i stikken og som elev hos Apollo Køreskole ved vi, at du er i kyndige hænder hvor Í, som elev og lærer i fællesskab arbejder jer hen mod det mål, at køre godt i bil og fjerne nervøsiteten.

”Kort og godt – Lad’ vær' at hæng i bremsen – kom afsted til Finn Lorentzen. ”

Læs et udpluk af de mange gode anmeldelser fra tidligere elever
Adresse

Jagtvej 5 2200
København N


Kontakt info

Tlf: 4052 4020
E-mail: apollotrafik@gmail.com


Website

Apollo Køreskole's websiteApollo Køreskole
Apollo Køreskole
Apollo Køreskole
Apollo Køreskole