Amager Trafikskole

Amager Trafikskole


En af Københavns bedste køreskole tilbyder dig som elev på skolen, en uovertruffen teoretisk og praktisk undervisning. Køreskolen er på papiret ikke den billigste køreskole på den korte bane, og dette er et bevidst valg. Køreskolen modtager ofte elever fra andre billigere køreskoler, som ikke har kunne give den fornødne undervisning, og dermed skal eleven bruge endnu flere penge på dyre supplerende køretimer.

Kom i gang med dit kørekort allerede nu!

Hos Amager Trafikskole er mottoet "Billigst på den lange bane"

Amager Trafikskole tilbyder en fleksibel undervisning der møder dig på dit niveau, hvor du kan føle dig sikker på, at du får den fornødne teoretiske og praktiske undervisning for at bestå dine prøver - første gang!

Er du ikke sikker på et kørekort er noget for dig, men gerne vil vide mere, kan du altid komme til Amager Trafikskoles introaftener. Introaftenen fungerer også som den første teoritime, det er gratis at deltage, og du behøver ikke tilmelde dig. Se hvor du kan komme til intro aften her

Uanset, hvor i København du befinder dig vil du kunne tilmelde dig Amager Trafikskole, her er alle velkomne.

Studenterguiden.dk har kun hørt positive tilbagemeldinger fra tidligere elever, og skolen har et særdeles godt ry blandt disse. Amager Trafikskole tilbyder en langt bedre service end de på papiret billigere køreskoler, og vil du have dit kørekort i første forsøg, er denne køreskole helt klart anbefalelsesværdig!

Kørekort
Adresse

Oslo Plads 2
2100 København Ø


Kontakt info

Tlf. 3177 7555
Mail: Kontakt køreskolen


Åbningstider

Personlig betjening:
Mandag - torsdag kl. 10.30 - 17.30
(Mandag til kl. 19.00)


Website

Amager Trafikskole's websiteAmager Trafikskole
Amager Trafikskole
Amager Trafikskole
Amager Trafikskole