Alfa Laval

Alfa Laval


Kernen i Alfa Lavals aktiviteter er baseret på de tre teknologier varmeoverførsel, separering og væskehåndtering. Alle har stor betydning for industrielle virksomheder, og Alfa Laval har førende markedspositioner globalt inden for sine tekniske ekspertise-områder.

10 kundesegmenter

Alfa Lavals markedsorientering er blevet styrket i de senere år i kraft af etableringen af 10 kundesegmenter. For at fremme et klart kundefokus er disse segmenter opdelt i 2 divisioner – Process Technology og Equipment – der markedsfører og sælger produkterne til særlige kundegrupper.

100 lande

Alfa Lavals produkter sælges i over 100 lande, hvoraf 50 har deres egne salgsorganisationer. Virksomheden har 20 store produktionsenheder (12 i Europa, 6 i Asien og 2 i USA), og 70 servicecentre.

15.000 ansatte

Alfa Laval har på nuværende tidspunkt omkring 15.000 ansatte på verdensplan. De fleste er i Sverige (1.900), Danmark (1.700), Indien (1.000), USA (800) og Frankrig (700).

128 år ung

Gustaf de Laval var et stort teknisk geni, hvis opfindelser omfatter centrifugalseparatoren og den første funktionelle dampturbine. Mens han levede, fik han registreret 92 patenter og startede 37 virksomheder. I 1883 etablerede han og hans partner, Oscar Lamm Jr., virksomheden AB Separator, forløberen til Alfa Laval af i dag.

Konstant udvikling

Alfa Lavals aktiviteter er baseret på førende globale positioner inden for 3 hovedteknologier, varmeoverføring, separering og væske-håndtering. Løbende produktudvikling er afgørende for en styrkelse af konkurrenceevnen. Ca. 2,7% af det totale salg investeres årligt i R&D, hvilket fører til 25-30 nye produktlanceringer om året.

Nonstop Performance

Ro i sindet afhænger af at man får den rigtige service. For Alfa Laval er service et samlet koncept, der dækker alt: fra levering af den mindste reservedel til at være en performance-partner for livstid. Alfa Laval har et globalt netværk med over 200 uddannede servicespecialister, en omfattende udvalg af konkurrencedygtige serviceløsninger, unikke ekspertiser baseret på over 125 år i branchen og servicecentre hundredvis af steder i over 50 lande.
Adresse

Maskinvej 5
2860 Søborg


Kontakt info

Telefon: 4457 6200


E-mail: info.dk@alfalaval.com


Website

Alfa Laval's website