Akimbo


Er du på jagt efter hyggelige nipsting med sjæl? Så kan det være, at butikken Akimbo er et sted for dig! Akimbo er en lille gavebutik med beliggenhed i hjertet af København. Helt konkret har butikken sin beliggenhed på Hyskenstræde 3, og er ideel for dig, der er på jagt efter en sød og unik gave til en, du har kær. Du kan også selv få stor glæde af at besøge Akimbo, hvis du mangler inspiration til nye nipsting i din bolig.

For at komme ind i butikken Akimbo, skal du et par trin ned, da butikken befinder sig i kælderen. Her bliver det allerede tydeligt, at du bevæger dig ind i en butik med en masse sjæl og en hyggelig atmosfære. Beliggenheden er ideel for dig, der er på shoppingtur med veninderne, men som for en kort stund ønsker at trække sig fra det pulserende byliv på Strøget. I Akimbo kan du i ro og mag gå rundt i butikken og lade dig inspirere af de forskellige varer.

I butikken finder du alt fra farvestrålende postkort i finurlige motiver, søde urtepotter og pyntepuder til tallerkener, krus, flotte smykke og andre nipsting, som du kan indtænke i din boligindretning. Det er et oplagt sted at tage hen, hvis du står og mangler nogle nipsting, der kan give din bolig sit sidste touch. Hvis du mangler et unikt postkort til den gave, du snart skal give, så kan du også med stor fordel besøge Akimbo. Butikken har (næsten) alt, hvad hjertet måtte begære, når det kommer til hyggelige nipsting.

Hvis du gerne have et indblik i butikkens sortiment, inden du besøger Akimbo, så har du muligheden for det. Butikken har først og fremmest en Facebook-side, hvor du kan få et indblik i alt det, som Akimbo har at byde på. Vil du gerne lukkes helt ind i butikkens farverige univers, kan du med stor fordel besøge deres profil på Instagram under profilnavnet ’butik.akimbo’. Her kan du scrolle op og ned mellem de flotte og håndplukkede varer, som du finder i butikken.

Hvis du befinder dig i København, og er på udkig efter en personlig gave til en af dine nærmeste, eller blot selv ønsker lidt nyt til din bolig, så kan vi anbefale dig at besøge butikken Akimbo. Her finder du alt mellem himmel og jord, og der er bestemt noget for enhver smag. Med sin beliggenhed i hjertet af København, er butikken utrolig nem at komme til.
Adresse

Hyskenstræde 3 kld. tv., 1207 København K


Kontakt info

Telefon: 33 11 13 01
E-mail: butik.akimbo@gmail.com


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.00 - 18.00
Fredag: 11.00 - 19.00
Lørdag: 11.00 - 17.00


Website

Akimbo's website