Aiayu


Er du vild med bæredygtighed og mode? Så er Aiayu mærket måske lige netop noget for dig. Aiayu er bæredygtigt luksuriøst tøj og boligtilbehør designet i Danmark lavet i Bolivia, Indien og Nepal. Hvad end du har hørt om mærket før, eller du ikke har stiftet bekendtskab med det, så er det helt sikkert et tøjmærke, som er værd at tjekke ud. Hvis du befinder dig i København, kan du finde Aiayu butikken på adressen Store Strandstræde 12a. Går du op i bæredygtighed, økologi og stor bevidsthed om materialer fra en virksomheds side? Så er Aiayu helt sikkert en virksomhed, som har helt styr på disse principper.

 Etableringen af virksomheden skete i 2004, hvor de skaber luksuriøse strik- og bomulds-sager. Her lægger de vægt på at kvaliteten er langtidsholdbar samtidig med at de er bæredygtige. Butikken i København åbnede for første gang i 2017, hvor det nu var muligt at opleve Aiayus univers under samme tag.

Aiayu ligger prismæssigt i den dyre ende, og er derfor ikke det mest SU venlige tøjmærke. Dog er det et mærke, hvor du godt kan nøjes med få items fra og bruge i dit look. Derudover er det bæredygtigt, hvilket også er noget mange unge i dag prioriterer, når de skal købe tøj. Derfor er Aiayu helt sikkert noget for unge, selvom prisen på tøjet er i den højere ende. Derudover er deres produkter langtidsholdbare, hvilket betyder, at det altså er tøj, som du kan have i mange år frem, hvilket helt klart gør prisen mere overkommenlig. Har du eksempelvis brug for en lækker sweater til de kolde dage, et tørklæde eller en simpel t-shirt, så har Aiayu et stort udvalg. Hvis bæredygtighed og økologi er principper, som du ønsker at støtte, samtidig med at du ønsker at shoppe nogle items, som er langtidsholdbære, så er det helt sikkert hos Aiayu du finder dette. Deres tøj er stilrent og i god kvalitet, og Aiayu passer ind i ethvert klædeskab med deres flotte og simple designs.

Aiayu er medlem af Global Compact, som er verdens største forretningsmæssige bæredygtige initiativ. Hos Aiayu kommunikere de årligt omkring implementeringen af principperne fra Global Compact, for at sikre sig, at deres bæredygtighed i firmaet er i top, hvilket er tilgængeligt for offentligheden. Ved at gøre dette tilgængeligt for offentligheden, er dette deres visuelle udtryk for deres engagement for bæredygtighed. For dem er det særligt vigtigt at benytte sig af zero waste produkter, og genbruge for at skabe noget nyt. Dette har de blandt andet implementeret i Indien, hvor de har et zero waste program for deres bomuld. Derudover donerer de profitten fra deres zero waste produktion til en lokal skole i Indien for udfordret børn. Yderligere anvender Aiayu bio-nedbrydelige poser til deres indpakning, hvilket både er i butikkerne og i deres webshop. Disse nedbrydelige poser er væk indenfor 90 dage, hvilket virkelig gør en forskel for miljøet. Denne bæredygtig udvikling hos virksomheder er helt sikkert vigtig, for at vi kan få en grønnere fremtid i møde. På denne måde kan vi skabe de bedst mulige forudsætninger for vores kære jordklode.

Hvis højkvalitet, fair trade, mennesker og miljø samt bæredygtighed er egenskaber, som du værdsætter, så Aiayus principper helt sikkert i overensstemmelse med dine. Ved at vælge bæredygtighed når du handler, er du med til at skåne miljøet og passe på vores jord. At en virksomhed er mere bæredygtig, støtter de til en renere og grønnere fremtid, hvilket helt sikkert er egenskaber, som er værd at hylde. Er dine penge små, og har du ikke råd til at købe en masse nyt, hvad så med måske at købe en t shirt fra Aiayu, som både er langtidsholdbare, af god kvalitet og fra en virksomhed, som har deres principper i orden? Det kan som studerende helt sikkert godt være svært at bruge mange penge på tøj og støtte gode mærker, men hvad end det blot er et enkelt item du køber, er du med til at støtte en virksomhed med bæredygtige principper. Hermed er du sikker på at få et item, som du bliver glad for og som holder længe. 

Hvis du søger efter et mærke med stilrene designs, god kvalitet, langtidsholdbare produkter med en bæredygtig tankegang, så skal du helt sikkert besøge Aiayu i København eller tjekke deres webshop ud. Ønsker du at tjekke deres designs ud, kan du blandt andet tjekke deres sociale medier, hvor de poster lækre billeder, som kan give dig inspiration til dit næste køb.
Adresse

Store Strandstræde 12a, 1255 København K


Kontakt info

Telefon: 27 84 09 63


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 18.00
Lørdag: 11.00 - 16.00
Søndag: Lukket


Website

www.aiayu.com