A Hereford Beefstouw - Kolding

A Hereford Beefstouw - Kolding


A Hereford Beefstouw er det steakhouse eller bøfrestaurant du skal besøge, hvis sulten skal stilles med saftige bøffer af høj kvalitet. Spisestedet er meget hyggeligt indrettet med mange borde, hvor siddepladserne varierer efter det romantiske bord til rundbordene med plads til alle vennerne.

A Hereford Beefstouw er kendt for deres høje kvalitet. Så er kun de bedste bøffer i verden gode nok til dig er dette restauranten du skal spise på, og her er kødet altid mørt og veltilberedt. Hvis dette lyder som noget for dig, så kom ind og besøg A Hereford Beefstouw allerede i dag! Du finder restauranten beliggende i mange forskellige byer, hvilket eksempelvis er i de store studiebyer København, Aarhus, Odense og Kolding. I Kolding finder du A Hereford Beefstouw beliggende på adressen Helligkorsgade 20.

 

Menukortet

I Centrum for menukortet er den store bøffer, der primært er fra kvæg og fjerkræ. En mindre del af menukortet indeholder spændende fiskeretter. Bøfferne fås i mange størrelser og kendetegnet er høj kvalitet, samtidigt med at køkkenet formår at tilberede kødet perfekt.

På menuen finder du både forretter, hovedretter, dessert & kaffe, børnemenu, bøf bearnaise samt 3-retters menuer. Der er derfor et kæmpe stort udvalg, når du vælger at spise hos A Hereford Beefstouw. 

Oksekød er naturligt nok hjørnestenen i menukortet på A Hereford Beefstouw. A Hereford Beefstouw tilbyder bøffer af særdeles høj kvalitet, og målsætningen er altid at tilbyde gæsterne verdens bedste oksekød - uanset hvor langt A Hereford Beefstouw skal transportere det. I øjeblikket importeres kødet fra Australien, New Zealand og Uruguay, men uanset oprindelsesland bærer alt oksekød den fornemme Hilton-klassifikation, som garanterer højeste kvalitet. Udover menukortet, hvor du finder al den lækre mad fra restauranten, finder du også et lækkert vinkort. Vin fra vinkortet er nøje udvalgt og du bør klart supplere din hovedmenu med rødvin til kødet eller hvidvin til forret eller fiskeretter. Her er det altså muligt at få en yderst lækker spiseoplevelse med 3-retters middag og noget lækkert vin, som helt sikkert er en oplevelse værd, hvis du ønsker at forkæle dig selv.

A Hereford Beefstouw danner de perfekte rammer for en fantastisk spiseoplevelse. For studerende på SU kan prisklassen godt virke uoverskuelig, men kvaliteten på maden gør helt sikkert, at det er værd at overveje. Hvis du eventuelt har en stor begivenhed at fejre eller ønsker at forkæle nogen, du holder af, så er maden fra A Hereford Beefstouw helt sikkert værd at opleve, idet oplevelsen er noget udover det sædvanlige. Hvis du gerne vil opleve maden og stemningen fra restauranten, men samtidig gerne vil kunne overholde dit budget, så kan du med fordel besøge restauranten til frokost. Her findes en række gode frokosttilbud, som du får til en god pris. Lyder dette som noget for dig, kan du tjekke deres hjemmeside ud, hvor du kan læse meget mere om deres priser, menuen og andet. Derudover kan du også følge med på deres Instagram her.
Adresse

Helligkorsgade 20
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 52 00 87


Åbningstider

Mandag - tirsdag: 17.30 - 23.00
Onsdag - fredag: 11.30 - 14.30 og 17.30 - 23.00
Lørdag - søndag: 17.30 - 23.00


Website

ahb.dkA Hereford Beefstouw - Kolding
A Hereford Beefstouw - Kolding
A Hereford Beefstouw - Kolding
A Hereford Beefstouw - Kolding