A Hereford Beefstouw

A Hereford Beefstouw


A Hereford Beefstouw i Kolding er en helt speciel oplevelse. Huset, der kan dateres tilbage til 1600-tallet, er byens næstældste - og sammen med nabohuset, der er det ældste, fremstår de fredede gavlhuse fra renæssancen i et enestående helhedsbillede.

Restauranten har siden 1992 været drevet og ejet af Ruben Bech og hans hustru Helle Daasbjerg, der igennem årene har sat deres helt eget fingeraftryk på stedet.

Stemning

Midt i lokalet står en stor, gammel olivenolie-presse. Overalt hænger gamle historiske landbrugsredskaber, og restauranten er fyldt med en atmosfære og stemning, der leder tankerne hen på gammeldags landbrugsidyl.

Menukortet

Oksekød er naturligt nok hjørnestenen i menukortet på A Hereford Beefstouw. A Hereford Beefstouw tilbyder bøffer af særdeles høj kvalitet, og målsætningen er altid at tilbyde gæsterne verdens bedste oksekød - uanset hvor langt A Hereford Beefstouw skal transportere det. I øjeblikket importeres kødet fra Australien, New Zealand og Uruguay, men uanset oprindelsesland bærer alt oksekød den fornemme Hilton-klassifikation, som garanterer højeste kvalitet.
Adresse

Helligkorsgade 20
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 52 00 87


Åbningstider

Man - fre: 11.30 - 14 / 17.30 - 23.00


Lør-søn- og helligdage: 17.30 - 23.00


Website

A Hereford Beefstouw's websiteA Hereford Beefstouw
A Hereford Beefstouw
A Hereford Beefstouw
A Hereford Beefstouw