A.C. Perchs Thehandel - København


Er du vild med the? Så er du kommet til det helt rigtige sted. A.C. Perchs Thehandel er et perfekt bud på en thehandel, der har sammensat et stort udvalg af forskellig slags the fra hele verden. Her er der noget for enhver smag - uanset om du er til klassiske smage eller er mere eksperimenterende, når det kommer til valg af the. Du finder A.C. Perchs Thehandel i København på Kronprinsensgade 5 i København K. Derudover har A.C. Perchs en forretning med beliggenhed i Aarhus.

Når det kommer til the, så kan du næsten ikke komme udenom A.C. Perchs Thehandel. A.C. Perchs Thehandel importerer the fra forskellige plantager og haver hele verden over, og der vil uden tvivl være en the i deres sortiment, der passer til netop dine præferencer. Hos A.C. Perchs Thehandel lægges der vægt på, at du får en personlig betjening af høj og faglig kvalitet, så du får præcis den the med hjem, som passer bedst til dig.

The fra A.C. Perchs Thehandel er for dig, der lægger stor vægt på, at theen, du drikker, er af den fineste kvalitet. Det er derfor et oplagt sted at købe sin the, hvis man ønsker at forkæle sig selv en smule ekstra i hverdagen. Derudover er theen fra A.C. Perchs Thehandel perfekt som indflyttergave, værtindegave eller lignende.

Ikke nok med, at du kan få en masse lækker the hos A.C. Perchs Thehandel, så har de også en række andre lækre varer at byde på, der kan fungere som accessories til din the. Heraf kander, kopper, kager, marmelade og chokolade m.m. 

Hvis du ikke helt kan få nok af det spændende the-univers, så vil det med stor sandsynlighed glæde dig, at A.C. Perchs Thehandel også holder sig opdateret på de sociale medier. Du kan nemlig både fange A.C. Perchs Thehandel på deres Facebook-side samt profil på Instagram, hvor du altså kan holde øje med seneste nyt og spændende nyheder i the-universet.

For at få den fulde oplevelse hos A.C. Perchs Thehandel, kan du nyde en lækker kop the sammen i deres tea room. Her har A.C. Perchs Thehandel sammensat menuen således, at smagen på den lækre the er i fokus.

Hvis du har lyst til at smage the fra A.C. Perchs Thehandel, men ikke befinder dig i nærheden af enten forretningen i København eller Aarhus, så kan du heldigvis også købe den lækre the online. Dette kan du gøre via forretningens egen hjemmeside.
Adresse

Kronprinsensgade 5
1114 København K


Kontakt info

Telefon: 33 15 35 62
E-mail: perchs@perchs.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 09.30 - 17.00


Website

A.C. Perchs Thehandel - København's website