Tibetologi - Kandidatuddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Aarhus SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Københavns Universitet
Århus Universitet
By København, Aarhus
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
Århus Universitet
Tibetologi

Kandidaten af Tibetologi går under navnet Asienstudier, da det er en større palette af sprog og fag der kan tages på uddannelsen, og da det ikke er verdens største uddannelse.


Kandidatuddannelse i Tibetologi varer 2 år og kan tages både i Århus og København. Den forbedrer de kompetencer som du har tilegnet dig på grunduddannelsen. Du arbejder videre med dine sprogkundskaber og lærer at begå dig i svære grammatiske tekster, samt mestre din udtale. Dine studier vil også omfatte Syd- og Centralasiens historie og den kultur, der er fremherskende for områderne og landene i Asien.


Københavns Universitet fordrer studerende ved Tibetologi til at tage på et studieophold i Asien og dermed forbedre deres tilgang til faget. Ved at tage et studieophold kommer du også helt tæt på befolkningen og kan lære både sprog og kultur på en helt anden måde. Måske bliver du et helt andet menneske når du kommer retur og har fået et andet syn på religion, menneskerettigheder og personlige holdninger.


Du afslutter Tibetologi ved at forfatte et speciale med et selvvalgt emne som du definerer i samarbejde med din vejleder.


Jobmuligheder

Du kan komme til at sidde i en stilling som kommunikationsmedarbejder, eller arbejde på en ambassade. Måske endda som underviser i tibetologi eller andre asienstudier.