Teater & Drama

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Egå Ungdoms-Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Egå Ungdoms-Højskole
Teater & Drama

Hvis du elsker rampelyset og du godt kunne tænke dig at blive skuespiller, enten på film eller på en teaterscene, så skal du vælge dette fag på Egå Ungdoms-Højskole. Der er nogle perfekte faciliteter til at udøve alt det du gerne vil på scenen.

Teatret har mange genrer, og du får lov at afprøve de fleste og ikke mindst at vise resultatet i en forestilling for publikum. Der er tekster, som tager udgangspunkt i dig selv.

På Egå Ungdoms-Højskole sættes der hvert år store musicals op. Heri forenes skuespil, musik og dans i et stort anlagt projekt. Mange unge har set Moulin Rouge, Blues Brothers, Rocky Horror Show, Hair eller Grease. På Egå Ungdoms-Højskole kan du nu også være en del af de musicals.

Du kommer til at arbejde med grundlæggende skuespillertræning – at skabe en karakter, bruge fortælleteknik, kropssprog og scenisk nærvær. Ligesom du kommer til at sætte store musicals op – og forene skuespil, musik og dans.

Det er både sjov og alvor at spille teater. Nogle gange er du på slap line med improvisationer og hurtige replikker. Andre gange indgår du i større produktioner, der er orienteret mod et brag af en forestilling.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Egå Ungdoms-Højskole dig med mere information om hvordan du bliver Teater & Drama