Sundhedsfaglig Kandidatuddannelse

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Aarhus, Odense SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Århus Universitet
Syddansk Universitet Odense
Københavns Universitet
By København, Aarhus, Odense
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Århus Universitet
Syddansk Universitet Odense
Københavns Universitet
Sundhedsfaglig Kandidatuddannelse

Hvis du har taget en bacheloruddannelse indenfor det sundhedsfaglige område, så har du mulighed for at tage en sundhedsfaglig kandidatuddannelse også kaldet cand.scient.san.


Studiet øger din indsigt i sundhed, sygdom forebyggelse, sundhedsfremmende og rehabilitering. Fagene er en blanding af humanistiske fag og biomedicinske discipliner.


Det er en tværfaglig uddannelse, som har fokus på alle former for sundhedsfaglige fag og områder. Blandt andet biomedicin, samfundsvidenskab, medicin, videnskabsteori og forskning.


Du lærer at benytte forskellige teorier og metoder til at analysere problemstillinger og vurdere hvordan de skal håndteres.Jobmuligheder

Underviser på uddannelsesinstitutioner med speciale i sundhedsvidenskab, lederjob i sundhedssektoren, projektleder på sundhedsrelaterede projekter, ansat i det private erhvervsliv i funktioner som involverer sundhedsfaglige opgaver.Specielle adgangskrav

sundhedsfaglig suppleringsuddannelse til den sundhedsfaglige kandidatuddannelse, bacheloruddannelse i Folkesundhedsvidenskab, bacheloruddannelse i Idræt og sundhed.