Strategic Networking & Effective Profiling (SNEP) kursus

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav
Hele Danmark SU berettiget Erhvervskurser 2 dage Ingen
By Hele Danmark
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Erhvervskurser
Varighed 2 dage
Adgangskrav Ingen
Strategic Networking & Effective Profiling (SNEP) kursus

Dette kursus blev oprindelig udviklet til piloter, der efter endt uddannelse står med et stort pres for at komme i job - men uanset din uddannelsesretning har du nu mulighed for at deltage. Medmindre du allerede er en Olympisk mester med erfaring med rekruttering - så vil du ikke have oplevet et kursus som dette før. Fokus er at give dig værktøjer til mental styrketræning, der kan give dig fordelen i kampen om at få dit ønskejob. Der ud over lærer du hvordan du præsenterer dit kandidatur optimalt og hvordan du kan holde hovedet koldt når presset bliver (for) højt.


Kursus tilbydes i to konfigurationer, en specielt udviklet til piloter og en åben for alle andre uddannelsesretninger. Ved tilmelding bedes du meddele hvilken konfiguration du ønsker.


Få hjælp af folk med erfaring


Kursus ledes af 1 erfaren pilot, 1 erfaren coach og tidlige elite sportsmand samt 1 mentaltræner der til daglig arbejder med landshold og elite idrætsudøvere i en række sportsgrene.


Opbygning


Kursus er opbygget i to moduler. Et teoretisk modul (dag et) og et praktisk modul (dag to), hvor du kommer til at øve teorien. Kursus forløber meget interaktivt og det er vigtigt, at du er klar på at få flyttet dine grænser.


Hvor lang tid tager kursus og hvad er inklusiv i prisen?


Dette kursus forløber over to intensive dage 09.00- 16.00. Dette kursus afholdes løbende i et af Pro Pilots Consulting’s lokaler i hovedstadsområdet. Kurset kræver minimum 6 deltagere og har et maksimum på 16 deltagere. 


Inklusiv i prisen er:
•Morgenmad samt frokost på dag et og dag to
•Mødelokalitet, Kaffe/ te/ vand og sødt ad libitum
•Skriftligt materiale som du kan tage med hjem


Læs mere her.