Socialt Entreprenørskab og Management

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Roskilde SU berettiget Bacheloruddannelser 2 år Bachelor Roskilde Universitet (RUC)
By Roskilde
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Roskilde Universitet (RUC)
Socialt Entreprenørskab og Management

Socialt entreprenørskab og iværksætteri er et voksende felt både lokalt og internationalt, hvor behovet for innovation hænger sammen med de store sociale, finansielle, demografiske og klimatiske udfordringer, som de traditionelle velfærdssystemer står overfor. De sociale entreprenører kan lede komplekse forandringsprocesser og bidrager til udviklingen af nye velfærdsløsninger gennem socialt iværksætteri, nytænkning og evnen til at arbejde tværfagligt og tværsektorielt.


RUC tilbyder som noget helt nyt en to-årig, international kandidatuddannelse i Socialt Entreprenørskab og Management (SEM), men som studerende kan du også kvalificere dig inden for feltet på både Master- og Ph.d. niveau. Uddannelsen udbydes kun på engelsk.


Kandidatuddannelsen i Socialt Entreprenørskab og Management (SEM) er en 2-årig, international kandidatuddannelse. Uddannelsen henvender sig både til danske og internationale studerende og udbydes kun på engelsk. Uddannelsen er knyttet til Institut for Psykologi og Uddannelsesforskning og Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier.