Sexolog

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København Ingen SU eller løn Erhvervsuddannelser 2 år Ingen Sexologiskolen
Sexologiskolen
By København
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Sexologiskolen
Sexologiskolen
Sexolog

Uddannelsen til Sexolog rummer også elementær parterapi. Parterapien videreføres på uddannelsen til Parterapeut, hvor fokus ligger alene på parterapien og hvor flere teknikker introduceres. De to uddannelser kan tages hver for sig, men de anbefaler uddannelsen til Sexolog som den grundlæggende, og uddannelsen til parterapeut efterfølgende. Der er ingen seksuelle manifestationer på uddannelserne. Der er en professionel tilgang til stoffet, ligesom der er en respekt omkring den enkelte elevs person og grænser.


Uddannelsen


Den nye uddannelse til sexolog henvender sig både til mænd og kvinder, hvilket bl.a. afspejles i undervisningsemnerne, og i at underviserne på uddannelsen består af både kvinder og mænd. Den inviterer til et tværfagligt forum for uddannelsestagerne. Og de kan oplyse at der blandt uddannelsestagere som pt. har ansøgt og er optaget, befinder sig både sygeplejersker, lærere, jordemødre og en udgivende forfatter, indenfor området.


Forelæsere


De satser på det nordiske forum, netværk og samarbejde. Eleverne på uddannelsen vil derfor møde de bedste forelæsere fra Danmark såvel som de øvrige nordiske lande. Uddannelsen til Sexolog, er en levende uddannelse, med spændende undervisere, emner og med flere studieture i ind- og udland, i løbet af de to år. Fokus vil være, at give eleverne et sandt og dybtegående billede af de egentlige seksuelle problematikker, som det moderne menneske oplever. Give dem teknikkerne til at hjælpe dér, hvor problemerne virkelig er, og følge klienterne helt ud af problematikkerne - med det mål, at skabe lykkelige nætter til lykkelige dage!


Pris


Pris for sexologuddannelsen er kr. 64.000. Tilmelding/ betaling er bindende. Tilmelder du dig samtidig uddannelsen til Parterapeut, kan du få begge uddannelser for 110.000 kr. Ellers koster Parterapeutuddannelses 59.000 kr.


Hør Yazmin Fox fra Sexologuddannelsen hos Radio 24/7:Jobmuligheder

Sexolog.Specielle adgangskrav

Skriftlige prøver