Polsk - Bacheloruddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Bacheloruddannelser 3 år Gymnasiel Københavns Universitet
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser
Varighed 3 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
Polsk

Polen var blandt en række af de første østeuropæiske lande der kom med i EU i 2004. Siden dengang har udviklingen været ekstrem i Polen og deres levestandard er kommet meget højere op end den var under kommunismens styre, før murens fald.


Det er blandt andet disse elementer du vil blive undervist i på uddannelsen, da det historiske og samfundsmæssige aspekt spiller en stor rolle i Polen.


Også Polens geografiske placering der gør dem til døren mellem Øst- og Vesteuropa og den rolle de spiller overfor Rusland har meget at sige.


Når du tager uddannelsen Polsk, bliver du ikke kun undervist i samfundslære, men også i det historiske, det kulturelle og i det polske sprog. Det er sproget der er fokus på og ved siden af læser du om Polens historie, kulturelle, religiøse og politiske forhold. Du får desuden et grundigt kendskab til særlige markedsvilkår og de handelsforbindelse som Danmark har med Polen.


Det første ½ år af uddannelsen er intensiv sprogundervisning. Herefter bliver din undervisning suppleret med indføring i de ovennævnte forhold. Igennem din tilvalgsfag kan du vælge om din faglige profil skal fokusere på sproget polske eller forholdene ved landet Polen.


Jobmuligheder

Underviser, tolk, oversætter, rejseguide, eksportmedarbejder, sprogkonsulent, markedsanalytiker, markedsføringsassistent.Specielle adgangskrav

Dansk A, Engelsk B, Historie B eller Idéhistorie B eller Samtidshistorie B.