Politik & Samfund

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Egå Ungdoms-Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Egå Ungdoms-Højskole
Politik & Samfund

Samfundsdiskussioner, der rykker? Det er her, du kan afprøve dine meninger!

Politik er noget af det mest grundlæggende i et samfund, og det er det vi bygger vores demokrati på. Vi er alle forskellige og har forskellige holdninger, men sammen står vi under demokratiet, som styres af politikere, som vi har valgt.

Måske ønsker du dig at bliver politiker en dag og så er det godt at kende til baggrunden for vores styresystem og vores politik, så du ikke står på bar bund, den dag du skal interviewes af en journalist.

Du kommer til at arbejde med den europæiske politiske filosofi og til at tænke over, hvorfor vi overhovedet har et samfund. Diskussion er i højsædet, både i små og lidt større grupper og i det store fællesskab.

Fra huleboer til verdensborger kaldes kurset også. Vi begynder med folketingets partier og ser nærmere på deres standpunkter. Hver dag følger vi med i medierne og diskuterer de dagsaktuelle problemstillinger.

Politik er at have fingeren på pulsen og forståelse for den store sammenhæng. Det er samtidig en god forberedelse til mange uddannelser.

Bliver du politiker en dag, er det vigtigt at have et godt netværk, så start bare allerede i dag med at skaffe kontakter og dele dine holdninger på de sociale medier, og se hvem der følger dig.

I forbindelse med kurset er der også en studietur der går til Berlin og nogle gange deltages der også på Folkemødet.

Uanset din politiske overbevisning, hvis du allerede har en, så vil dette kursus være meget effektivt for dig.

 

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Egå Ungdoms-Højskole dig med mere information om hvordan du bliver Politik & Samfund